SencerSof
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 311
Güvenilir alınır
Yeni yasa 30 gün sonra geçerliliğe giriyor ayrıca temu kargo ücreti almıyorAlınır ama yeni yasayla sıkıntı biraz 30 dolarmı euromu ne geçmemesi lazım kargo parasıyla
Alınır ama yeni yasayla sıkıntı biraz 30 dolarmı euromu ne geçmemesi lazım kargo parasıyla
Alıyorum o zaman bunun dışında ücret çıkmıyacaksaYeni yasa 30 gün sonra geçerliliğe giriyor ayrıca temu kargo ücreti almıyor
Güvenilir. Çok alışveriş yaptım hepside en geç 15 gün içinde sorunsuz geldi. Beğenmediğim ürünü olunca iade etmek istedim ürün sizde kalsın dediler parayı iade ettiler. Şu vergi oranı -%60 olmadaydı iyiydi ama ona rağmen fiyatlar yine iyi
Bunu her yerde söylemeyin artık marifetmiş gibi.Güvenilir. Çok alışveriş yaptım hepside en geç 15 gün içinde sorunsuz geldi. Beğenmediğim ürünü olunca iade etmek istedim ürün sizde kalsın dediler parayı iade ettiler. Şu vergi oranı -%60 olmadaydı iyiydi ama ona rağmen fiyatlar yine iyi
Bunu her yerde söylemeyin artık marifetmiş gibi.
temuda kargo parası yokAlınır ama yeni yasayla sıkıntı biraz 30 dolarmı euromu ne geçmemesi lazım kargo parasıyla
valla bazı şeyler iyi değil iyi gibi gösterip zıplatılıyorlarGüvenilir. Çok alışveriş yaptım hepside en geç 15 gün içinde sorunsuz geldi. Beğenmediğim ürünü olunca iade etmek istedim ürün sizde kalsın dediler parayı iade ettiler. Şu vergi oranı -%60 olmadaydı iyiydi ama ona rağmen fiyatlar yine iyi
herkes için aynı alt limit 670 üst limit 1050 tlAga ben 95 TL lik bişey alacaktım bunda 670 TL alt limit varmış sipariş için herkeste aynı mı bu
Güvenilir ürünlerim bu gün geldi fotodaki gibi fark yok