Cyberpunk 77 Hazırlık

Rockstar oyunları çok güzel optimize ediyor hazırlanılacak bir şey yok sen merak etme
rockstar mı güzel optimize ediyor fadlksfalksdşfjadsfasdfadf
10 yıllık gta 4 hala problemli rdr 2 ilk pc ye çıktığında konuşmuyorum bile

i3 9100f
8gb ram 2666mhz
rx 570
cyberpunk için neleri upgrade etmem lazım
herşeyi değişmen gerek bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neeeeyyyy :D bune olum sadece yayıncılar oynayacak galiba
oyun şuan benim gözümde dünyanın en güzel oyunu olucak piyasa sürüldüğünde ve gayet güzel resimleri videoları falan yani normal bence

Bayağı atıp tutulmuş, sanırsın yapımcı bu gereksinimleri yayınladı da biz hayır dedik.
Daha gereksinimler belli değil ama RX 570 orta ayarda 60 FPS oynatacaktır. Oyun çıkmadan 1-2 ay önce sistem gereksinimleri resmi olarak açıklanır, diğer türlü şu anda baktığınız gereksinimler genelde sitelere ilgi çekilsin diye yapılmıştır.

Bayağı atıp tutulmuş, sanırsın yapımcı bu gereksinimleri yayınladı da biz hayır dedik.
Daha gereksinimler belli değil ama RX 570 orta ayarda 60 FPS oynatacaktır. Oyun çıkmadan 1-2 ay önce sistem gereksinimleri resmi olarak açıklanır, diğer türlü şu anda baktığınız gereksinimler genelde sitelere ilgi çekilsin diye yapılmıştır.
ben ramden korkuyorum drop yapar mı diye

olabilir büyük ihtimal Dediğiniz Gibi Nfs Payback hatırlarsınız 680 650 Ti aşa istemiyordu GTX 560 Se yle bile açıyordum :D

8 GB RAM şu anda bile yetersiz, 16 yapılır ise Cyberpunk çok rahat oynanır emin olabilirsiniz.

8 GB RAM şu anda bile yetersiz, 16 yapılır ise Cyberpunk çok rahat oynanır emin olabilirsiniz.
8Gb ram yetersiz artık zaten Watch Dogs 2 yle Nfs payback pubg girdim. 13 12GB Ram yiyor rahat 16GB Ramin kaç senesi var diyebiliriz sence ? hocam

alabilirim ama para biriktiriyorum burun ameliyatı için bakalım oyun çıksın yetiyorsa gerek yok
Öncelik her zaman sağlıktır, gerekirse oyunu 2-3 ay oynama ama sağlığını düşün.
8Gb ram yetersiz artık zaten Watch Dogs 2 yle Nfs payback PUBG girdim. 13 12GB Ram yiyor rahat 16GB Ramin kaç senesi var diyebiliriz sence ? hocam
16 GB RAM'in tahminimce en az 3-4 yılı daha var. Ancak 2 yıl sonra artık standart hale gelecektir o yüzden ben de 32 GB'a yükseltmeyi düşünüyorum, tabii bu sefer RGB RAM alacağım indirimlerde iyi fiyata var gibi :)

8Gb ram yetersiz artık zaten Watch Dogs 2 yle Nfs payback PUBG girdim. 13 12GB Ram yiyor rahat 16GB Ramin kaç senesi var diyebiliriz sence ? hocam
watch dogs 2 oynuyorum yuksek ve 1080p de hiç drop falan yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,735
Üyeler
188,472
Son üye
Atillas
Geri