Oynarsın, merak etme.umarım ya kaç yıldır bekliyorum
Oynarsın, merak etme.umarım ya kaç yıldır bekliyorum
2020'nin son çeyreği deniyor GTA 6 için.gta 6 daha 5 yıl çıkmaz ve ayrıca optimizasyona abanıcaklarını düşünüyorum kaç yıldır oyun yapılıyor ve üstelik cdpr iyi optimizasyon yapıyor
o oyun en az 4 yıl daha yok (bence)Nasıl olsa optimizasyon sorunları olacak ve 564652 defa güncelleme gelecek. O değil de, GTA 6'ya hazırlanmak lazım asıl.![]()
geçen sene ve ondan önceki sene içinde denmişti yapmazlar zaten gta 5 online dan deli gibi para kazanıyorlar daha 5 yılı var2020'nin son çeyreği deniyor GTA 6 için.
Doğru olabilir. Online'dan iyi para kaldırıyorlar şu an. Kesilmesini istemezler.o oyun en az 4 yıl daha yok (bence)
imkanı yok2020'nin son çeyreği deniyor GTA 6 için.
sistem nebende satın aldın mı ben aldım da belki oynayabilirim en düşük ayarlarda falan
Ekran kartı 1080ti ve ekran kartı VRAMI 4gb?Hiç inandırıcı bir kaynak gibi gelmedi.Cyberpunk 2077 **Tahmini** Sistem Gereksinimleri
İşlemci: 8. nesil Intel i7 8700K / 3.7 GHz
RAM: 16 GB
Ekran kartı: GTX 1080 Ti
Ekran kartı belleği: 4 GB VRAM
İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
Boş alan gereksinimi : 100 GB üstü
laptop mx 150 2gb vram i5 8250u 8gb ram belki en düşükte oynayabilirimimkanı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sistem ne
dostum sana kötü bir haberim varlaptop mx 150 2gb vram i5 8250u 8gb ram belki en düşükte oynayabilirim
dostum sana kötü bir haberim var![]()