oyungamer10
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
merhaba arkadaslar steam paylasımlı hesap almak istiyorum last of us ve god of war alacagım onerdiginiz guvenilir site var mı
hocam telefon numarası istiyor vereyim mi guvenilir mi ilk defa alacagımBurada site ve satıcı ismi vermek uygun mu bilmiyorum ama ben hesap alırken her zaman itemsatis sitesindeki gamebazaar saticisindan alıyorum. Fiyatları makul ve güvenilir.
Ben Fenix Oyun'dan kod ile beraber 10 liraya RDR1 almıştım hikayeyi bitirdim undead nightmare'a devam ediyorum.merhaba arkadaslar steam paylasımlı hesap almak istiyorum last of us ve god of war alacagım onerdiginiz guvenilir site var mı
guvenilir mi peki telefon felan istiyor muBen Fenix Oyun'dan kod ile beraber 10 liraya RDR1 almıştım hikayeyi bitirdim undead nightmare'a devam ediyorum.
Hatırlamıyorum da istese ne olacak ki? Güvenilir bu arada Instagram'da yazıyorum yardımcı oluyolar.guvenilir mi peki telefon felan istiyor mu
itemsatıstan alacagım gibi guvenilir satıcı oneren var mıHatırlamıyorum da istese ne olacak ki? Güvenilir bu arada Instagram'da yazıyorum yardımcı oluyolar.
torrentmerhaba arkadaslar steam paylasımlı hesap almak istiyorum last of us ve god of war alacagım onerdiginiz guvenilir site var mı
virus felan girer oradantorrent
en fazla yorum olanlardan alitemsatıstan alacagım gibi guvenilir satıcı oneren var mı
İtemsatış hakkında hiçbir bilgim, tecrübem yok.itemsatıstan alacagım gibi guvenilir satıcı oneren var mı
hocam gamesatıs dan guvenilir satıcı onerir misinizHocam game satış veya İtem satış dan istediğin oyunu alabilirsin 25 TL zaten 2 sitede de alışveriş yaptım sorun olmaz