500 tl civarı klavye önerisi

Keske aula düşürebilseydin indirimli cok iyi bi klavye indirimsiz 1000tlye aliniyordu su an stok bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Su anlik anca 2. El mekanik klavye alinabilir onparaya

Keske aula düşürebilseydin indirimli cok iyi bi klavye indirimsiz 1000tlye aliniyordu su an stok bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Su anlik anca 2. El mekanik klavye alinabilir onparaya
Plastik, yazılımı berbat iğrenç bir klavye. Bahsetmeyin hocam auladan. Ayrıca mekanik istediğimi de beyan etmedim ki?

Kullanım amacı nedir oyun mu yoksa genel mi

Kablosuz benim gözümde lüks bir şey usta :D, yine de kuponum falan olursa onu alırım, tam bir internet kafe klavyesine benziyor.
Nays uygulaması ile alırsan daha uyguna gelir kablosuz iyi kablo derdi yok arada pilini değiştirirsin masraflı olur kablolu olsun dersen lecoo iyi lenovo ya ait

Nays uygulaması ile alırsan daha uyguna gelir kablosuz iyi kablo derdi yok arada pilini değiştirirsin masraflı olur kablolu olsun dersen lecoo iyi lenovo ya ait
Peki kalitesiz pil kullanmak sorun yaratiyor mu?

Plastik, yazılımı berbat iğrenç bir klavye. Bahsetmeyin hocam auladan. Ayrıca mekanik istediğimi de beyan etmedim ki?
yazılımı berbat,ama malzeme kalitesi falan çok iyi üründü hocam switchleri de kaliteli yazı yazmak için kullanılabilir eğer mekanik klavye sorun olmazsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,553
Üyeler
175,066
Son üye
expact
Geri