Evde mousepad yapma rehberi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Efe Gaydal[Unofficial]

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,052
Merhaba arkadaşlar
Bugün pcde metin2 oynuyodum mouse kaymaya başladı deli oldum .. söktüm mouse pad'ı
İnternetten hiçbir sitede ucuz maliyetli mousepad yapıldıgını gormedım çok şey istiyolar pleksi falan filan ..
Ben bunu şöyle çözdüm . Neyse yapıma geçelim
1- Herhangi bi kartonu 20x20 cm ebatında keselim.
2-Üstünü A4 kağıtla kaplayalım .
3-Mousepadın güzel durması için internetten herhangi bi sticker resmini yazıcıdan çıkartalım veya elimizle çizelim benim gibi
4-Varsa fosforlu boyalarla boyayalım ...
5-Mousepad'ın üstüne streçfilmle 2 kat gergin olacak şekilde kaplayalım.
6-Mouse pad'ı masaya yerleştirelim
SON HALİ:
451d0035d392a3cd35fe4e5a9e1e5b16.jpg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Bugün pcde metin2 oynuyodum mouse kaymaya başladı deli oldum .. söktüm mouse pad'ı
İnternetten hiçbir sitede ucuz maliyetli mousepad yapıldıgını gormedım çok şey istiyolar pleksi falan filan ..
Ben bunu şöyle çözdüm . Neyse yapıma geçelim
1- Herhangi bi kartonu 20x20 cm ebatında keselim.
2-Üstünü A4 kağıtla kaplayalım .
3-Mousepadın güzel durması için internetten herhangi bi sticker resmini yazıcıdan çıkartalım veya elimizle çizelim benim gibi
s4.gif
s2.gif

4-Varsa fosforlu boyalarla boyayalım ...
5-Mousepad'ın üstüne streçfilmle 2 kat gergin olacak şekilde kaplayalım.
6-Mouse pad'ı masaya yerleştirelim
SON HALİ:
Alıntıyı görüntüle

bu çarın halis olduğunu düşünmüyorum .d evde mousepad nasıl yaptın la .d

Einsteinmisin be adam...
hocam einsteinin yatakta erken gelme sorunu vardi bilenler bilir hatta bak anlatiyim

günlerden bigün gene sevgililerinden biriyle yatarken bayan demiski "einstein bak gene erken geliceksin" einsteinde demiski "önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur"

hocam einsteinin yatakta erken gelme sorunu vardi bilenler bilir hatta bak anlatiyim

günlerden bigün gene sevgililerinden biriyle yatarken bayan demiski "einstein bak gene erken geliceksin" einsteinde demiski "önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur"
Vay be ,paragraf yazmadığına şaşırdım, yalnız öbür konularda o kadar uzun mesajları nasıl yazıyorsun çok merak ediyorum harbiden

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri