xanax
80+
- Katılım
- 20 Haziran 2024
- Mesajlar
- 72
- Reaksiyon skoru
- 15
Fiyat güzelde pivot özelliği yok aşağı yukarıda oynamıyor galiba
Fiyatı bu nedenle bütün güzelliğini yitiriyor
Fiyat güzelde pivot özelliği yok aşağı yukarıda oynamıyor galiba
Benim attığım benq nasıl hocamÖzellikle o konuda kötü bir model. Üstteki mesajımı okuyun.
Şu X marka diye atlayanları anlamıyorum. Çoğunlukla markaya bakmayın monitörde.
4 yildir eski pusku bir monitor kullandim. Bir kere dikey cevirme ihtiyaci hissetmedim. Pivot isteyenler sanirim yazilimci kesim dogru mudur ?Fiyat güzelde pivot özelliği yok aşağı yukarıda oynamıyor galiba
yazılım yayın vs için istiyorlar yada görsel için.4 yildir eski pusku bir monitor kullandim. Bir kere dikey cevirme ihtiyaci hissetmedim. Pivot isteyenler sanirim yazilimci kesim dogru mudur ?
Evnia baya saglam cihaz diye biliyorum bundan üstündürPhilips Evnia 27M2N5500 ile bunun arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Fiyattan bağımsız olarak soruyorum.
msi monitörü aldım kullanıyorum soruları alayım
bumu lenovı mu
6.900 e siparis olusturdum tamamen sans isi olu piksel gelirse iade ederim. Umarim memnun eder. 1 aydir monitor arastirmasindayim. Envia desen stok yok G65b desen fiyati sacma g274QPX desen 12 den 16 ya cikmis ne alsam sasirdim artik.knk 2 kez lenovo aldım 2 side ölü piksel çıktı birincisi 1 tane ikincisi 5 ten fazla her yerde. Diyorum bunu da iade edip msi alıyım bi sıkıntı var mı msida?
cidden şans işi de yani şuan msi almayı düşünüyorum bunu iade edip6.900 e siparis olusturdum tamamen sans isi olu piksel gelirse iade ederim. Umarim memnun eder. 1 aydir monitor arastirmasindayim. Envia desen stok yok G65b desen fiyati sacma g274QPX desen 12 den 16 ya cikmis ne alsam sasirdim artik.
Hangisi görmedim.Benim attığım benq nasıl hocam![]()
MSI'dan kesinlikle uzak durun. Philips iyi. Detaylı bilgi için:Philips Evnia 27M2N5500 ile bunun arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Fiyattan bağımsız olarak soruyorum.
forum.donanimarsivi.com
Evet Lenovo'nun sıkıntısı o zaten. Kalite kontrol dandik. Ama özellik olarak çok iyi. Rakipleri Philips 27M2N5500, AOC Q27G4X. Bunlarla aralarında 2K fark var. Bu yüzden diyoruz iyi satıcıdan alın Lenovo'yu. Sorunsuzunu bulana kadar iade/değişim yapın.knk 2 kez lenovo aldım 2 side ölü piksel çıktı birincisi 1 tane ikincisi 5 ten fazla her yerde. Diyorum bunu da iade edip msi alıyım bi sıkıntı var mı msida?
kanka bak şaun lenovo ben de ama ölü pikselli napsam iade edip msi mı alsam yoksa değişim istesem miHangisi görmedim.
MSI'dan kesinlikle uzak durun. Philips iyi. Detaylı bilgi için:
Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com
Evet Lenovo'nun sıkıntısı o zaten. Kalite kontrol dandik. Ama özellik olarak çok iyi. Rakipleri Philips 27M2N5500, AOC Q27G4X. Bunlarla aralarında 2K fark var. Bu yüzden diyoruz iyi satıcıdan alın Lenovo'yu. Sorunsuzunu bulana kadar iade/değişim yapın.