2x8 ramden 4x8 e geçme

Spacss

80+
Reaksiyon skoru
30
Dostlar halihazırda 2x8 3600 ramlerim var ancak arkada çok açık uygulamalarım olduğundan 15 15,5 gb civarını kullanıyor buda oyun oynarken droplara sebep oluyor diye tahmin ediyorum. 2 adet daha ram alıcam ama aynı ramden piyasada kalmamış o yüzden aynı markanın yeni çıkan ramlerini alsam onlar da 3600mhz ve cl17 uyarmı sizce?
bendeki ram bu;
Şunu alsam uyarmı arkadaşlar;

Dostlar halihazırda 2x8 3600 ramlerim var ancak arkada çok açık uygulamalarım olduğundan 15 15,5 gb civarını kullanıyor buda oyun oynarken droplara sebep oluyor diye tahmin ediyorum. 2 adet daha ram alıcam ama aynı ramden piyasada kalmamış o yüzden aynı markanın yeni çıkan ramlerini alsam onlar da 3600mhz ve cl17 uyarmı sizce?
bendeki ram bu;
Şunu alsam uyarmı arkadaşlar;
Frekans ve gecikme değerleri aynı, hiç bi' sıkıntı olmaz.
RAM'lerin üretim, çip kaliteleri farklı sanırım arada baya fiyat farkı görünüyor.

Üstüne biraz daha ekleyip 2x16 alsan daha mantıklı olur bence.

Üstüne biraz daha ekleyip 2x16 alsan daha mantıklı olur bence.
Şehirde yaşasam kendi ramlerimi elden satma imkanım olur ancak köydeyim ramler elimde kalır satamam. Bunu alsam sorun yaşarmıyım ki

Satıp 2x16 alman ilerisi için çok daha mantıklı olur.

Şehirde yaşasam kendi ramlerimi elden satma imkanım olur ancak köydeyim ramler elimde kalır satamam. Bunu alsam sorun yaşarmıyım ki
Hee anladım, yo sorun yaşamazsında ileride 64gb yapmak istersen diye dedim.

Satıp 2x16 alman ilerisi için çok daha mantıklı olur.
Teşekkür ederim ama bana 32 gb bi 3 5 sene gider gibi düşünüyorum ondan sonra da ddr5 sisteme geçilir bu rami alıyorum uyar diyorsanız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hee anladım, yo sorun yaşamazsında ileride 64gb yapmak istersen diye dedim.
Teşekkür ederim 32 gb bana yeter diye düşünüyorum ileride sistemi komple değiştiririm. Alacağım ram uyar dersen alıcam

MHz ve CL değerlerinde bi farklılık yok, uyması gerekiyor.

Köyde olduğunuz için büyük ihtimalle satamazsınız. O yüzden 4x16 kullanmanızın bir sakıncası yoktur diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,737
Üyeler
174,018
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri