Çözüldü✓ 25k bütçeye topladığım pc (monitör dahil)

2. el istesem 2. ele açardım konuyu o yüzden haha attım bu arada monitör bütçesi kalmamış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aralarında pek fark yok sanırım kasayı başkası için topluyorum hangisi hoşuna giderse ona seçtiririm ama maxima v20 de çok güzel.
anakart önerin varsa çok sevinirim ve ram evet 2x
adamın onerdiği sistem ikinci el değil al sat için

yeni nesile geçmelik bir upgrade planım olsaydı zaten bütçe 25k değil 50k falan olurdu

ısrarcı değilim ki varsa gönderebilirsiniz incelerim.
peki sana kolaygelsin ama yazmış olduğun açıklama kısmın da "kaliteli parçalar ile f/p upgrade için de açık" kısmını ben yanlış anlamışım,
Ama ben senin yerinde olsam 12. nesil intel düşünürüm en azından 13. nesil işlemci ye upgrade edilebirsin ki.

Kut
https://www.itopya.com/hype-pro_h14764 24.5
https://www.gencergaming.com/frekan...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari 23.5
Amd Konusunda Pek Bilgim Yok.

Kutusu Açılmamışsa En Mantıklısı Bu Arada. Arkadaş Haha Atmış.
Kutu acilmamis

2. el istesem 2. ele açardım konuyu o yüzden haha attım bu arada monitör bütçesi kalmamış

aralarında pek fark yok sanırım kasayı başkası için topluyorum hangisi hoşuna giderse ona seçtiririm ama maxima v20 de çok güzel.
anakart önerin varsa çok sevinirim ve ram evet 2x
Kutusu açılmamış sistem dostum 2.el değil git 3070li al ozaman hadi hayırlı olsun

Hocam hazır sistemi ayrı, ekipmanı ayrı almak çok daha kazanclı oluyor. Ben satıyordum sıfır kasalı full ekipman 3060ti, i512500 kasa, MSI 24 inç 144hz monitörlü, orta seviye klavye mouse kulaklık mousepad li sistemi 25 e satıyordum. Ama bugün satıldı. Ancak düşünürsen ikinci el ilanımda 11400f'li rtx 3060lı full sistem var 21 bine

Kut

Kutu acilmamis

Kutusu açılmamış sistem dostum 2.el değil git 3070li al ozaman hadi hayırlı olsun
Yok sıfır ürünlerin faturaları adıma kesilmiş olarak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,726
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri