Neler Yeni

Çözüldü✓ 25k bütçeye topladığım pc (monitör dahil)

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alkan Köroğlu
2. el istesem 2. ele açardım konuyu o yüzden haha attım bu arada monitör bütçesi kalmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:

aralarında pek fark yok sanırım kasayı başkası için topluyorum hangisi hoşuna giderse ona seçtiririm ama maxima v20 de çok güzel.
anakart önerin varsa çok sevinirim ve ram evet 2x
adamın onerdiği sistem ikinci el değil al sat için

aulgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aziz Ülgen
yeni nesile geçmelik bir upgrade planım olsaydı zaten bütçe 25k değil 50k falan olurdu

ısrarcı değilim ki varsa gönderebilirsiniz incelerim.
peki sana kolaygelsin ama yazmış olduğun açıklama kısmın da "kaliteli parçalar ile f/p upgrade için de açık" kısmını ben yanlış anlamışım,
Ama ben senin yerinde olsam 12. nesil intel düşünürüm en azından 13. nesil işlemci ye upgrade edilebirsin ki.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,382
İsim
Bilal Tepe
Kut
https://www.itopya.com/hype-pro_h14764 24.5
https://www.gencergaming.com/frekan...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari 23.5
Amd Konusunda Pek Bilgim Yok.

Kutusu Açılmamışsa En Mantıklısı Bu Arada. Arkadaş Haha Atmış.
Kutu acilmamis

2. el istesem 2. ele açardım konuyu o yüzden haha attım bu arada monitör bütçesi kalmamış

aralarında pek fark yok sanırım kasayı başkası için topluyorum hangisi hoşuna giderse ona seçtiririm ama maxima v20 de çok güzel.
anakart önerin varsa çok sevinirim ve ram evet 2x
Kutusu açılmamış sistem dostum 2.el değil git 3070li al ozaman hadi hayırlı olsun

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Hocam hazır sistemi ayrı, ekipmanı ayrı almak çok daha kazanclı oluyor. Ben satıyordum sıfır kasalı full ekipman 3060ti, i512500 kasa, MSI 24 inç 144hz monitörlü, orta seviye klavye mouse kulaklık mousepad li sistemi 25 e satıyordum. Ama bugün satıldı. Ancak düşünürsen ikinci el ilanımda 11400f'li rtx 3060lı full sistem var 21 bine

Top Bottom