GIDA İNTOLERANS TESTİ YAPTIRMIŞ OLAN VAR MI? VAR İSE TECRÜBELERİNİ VE TEST YAPTIRDIĞI YER İLE İLGİLİ BİLGİ VEREBİLİRLERSE SEVİNİRİM.

justalper

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar son zamanlarda önüme çıkıyor. Test yaptırmış olan varsa tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim.

Arkadaşlar son zamanlarda önüme çıkıyor. Test yaptırmış olan varsa tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim.
Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama yaptıranlar varsa ve tecrübelerini paylaşırlarsa iyi olur. Başka firmalar da var. Örneğin fixxtest.
Başlığı daha genel bir şey yapabilir misin? (Besin intolerans testi gibi)
Gastritim var ve iyi gelir mi acaba diye düşünüyorum.

Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama yaptıranlar varsa ve tecrübelerini paylaşırlarsa iyi olur. Başka firmalar da var. Örneğin fixxtest.
Başlığı daha genel bir şey yapabilir misin? (Besin intolerans testi gibi)
Gastritim var ve iyi gelir mi acaba diye düşünüyorum.
Düzelttim hocam başlığı. Ben de sporla ilgileniyorum ve bazı besinlerin bana ciddi olarak dokunduğunu düşünüyorum bu yüzden bir süredir aklımda olan bir soruydu bu.

Ben cocukken yaptirmislardi (kan degerlerim yuzunden)protein intorolansi cikti nasil yaptilar vs hic hatirlamiyorum ama cok kucuktum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dokunuyor derken ne gibi bir belirti oluyor mesela?
Mide bulantisi bas agrisi goz altinda kizarma deride pullasma kabarma vs vs cok fazla belirtisi var

Geri