thisismychoice
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
blackshark pro ların fiyatları güzel hakkaten
Razer kraken x nasıl 1000tl olan
Sakın yapma bende Blackshark V2 kablolu var yazılım çöp oldu tavsiye etmemDaha sabah PC Kolikten HS 80 Max almıştım 6000 TL'ye. Sizce 4000 TL 'ye razer v2 alıp onu iade etmeli miyim? arada kaldım.
Ön yargı yok , fiyatı düşmüş sınırlı stok yada süre olan ürünlerde gönül istiyor ki ihtiyacı olan faydalansın ama ben ihtiyacımı göremeden al-satçı bir arkadaşın alıp daha eline bile geçmeden sarı sitede ilana koyması üzüyor gerçekten . İşin yasal olmayan yada ayıp bir yanı yok eyvallah ama dediğim gibi gönül ister ki ihtayaç sahipleri faydalansın .Yok hocam da ben anlamıyorum al sat yapanlara bu ön yargı neden?
Teşekkür ederim, yazılım odaklı daha iyi diye düşünüyordum ama değilmiş anladığım kadarıylaSakın yapma bende Blackshark V2 kablolu var yazılım çöp oldu tavsiye etmem
Kral stogu bitse biter ben almasam indirim bitecek ben bunu satsam 5 e 6 ya satcam her türlü birine yarayacakÖn yargı yok , fiyatı düşmüş sınırlı stok yada süre olan ürünlerde gönül istiyor ki ihtiyacı olan faydalansın ama ben ihtiyacımı göremeden al-satçı bir arkadaşın alıp daha eline bile geçmeden sarı sitede ilana koyması üzüyor gerçekten . İşin yasal olmayan yada ayıp bir yanı yok eyvallah ama dediğim gibi gönül ister ki ihtayaç sahipleri faydalansın .
Cok zor satarsin dene görKral stogu bitse biter ben almasam indirim bitecek ben bunu satsam 5 e 6 ya satcam her türlü birine yarayacak
Yazılım iyidi ama uzun zamandır çöp yazılımda ne yapıyorsam hiç etkisi olmuyor hatta ses kartlı çok güzel kulaklık. kalitesi ve ses kalitesi felan çok iyi ama yazılım çöp olunca kulaklıkta çöp oldu o yüzden Corsair al geçTeşekkür ederim, yazılım odaklı daha iyi diye düşünüyordum ama değilmiş anladığım kadarıyla
Neye istinaden dedin hocam bunu meraktan soruyorum tr sartlarinda dediğin gibi olabilir ama ürünün de hastasi cikar fakat muhtemelen iptal gelir yarin dedigim gibi hala almadim alanlara hayirli olsunPIyasası cok olü bu raze arcadein satilmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cok zor satarsin dene gör
Piyasası yok, illa satarsın ama ne zaman.Neye istinaden dedin hocam bunu meraktan soruyorum tr sartlarinda dediğin gibi olabilir ama ürünün de hastasi cikar fakat muhtemelen iptal gelir yarin dedigim gibi hala almadim alanlara hayirli olsun
Nasıl yaniBu arada bu Razer BS2 Pro, 2023 model değil.
"2023" modeli değilNasıl yani
RAZER BLACKSHARK V2 PRO KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BLACKSHARK V2 PRO KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bs v2 pro diyor