🔥İndirim RAZER NAGA V2 HYPERSPEED 30000 DPI KABLOSUZ GAMING MOUSE 2990 TL

V2 Proyu o kadar uzun zamandır takip ediyorumki o zamanlar v2 pro normal fiyatı 3000
takibimdeydi
mmo oynayanlar için uygun mouse
fiyatı bana güzel geldi
G602 var bende yenilemek istiyorum ne zamandır. Tavsiye eder misiniz?

V2 Proyu o kadar uzun zamandır takip ediyorumki o zamanlar v2 pro normal fiyatı 3000

g602 nin kablolu versiyonu vardı bende, o benim elime uymuyordu sevemedim ondan güzel elime geldi, kalanı için daha yorum yapacak deneyimde değilim.

dün biraz uğraştım macro yazması güzel. yazılımı sevdim, baya güzel detaylı macrolar yazılabilir. ekran pixel renklerini okusa bildiğin bot gibi çalışır :D

Bende Razer Naga pro var ama bundan daha mı iyidir?
Sanırım bu biraz daha yeni nesil.

Bu arada değiştirilebilir yan tuşları ve uzun pil ömrü aşırı iyi bir şey ama sanırım bu versiyonda yok.

Arkadaşlar bu fareyi bende aldım ama yan tuşları hiç hoşuma gitmedi fareyi sağ sol yaparken tıklıyorum baş parmak ile sıkmadan nasıl kullanacağım anlamadım iade oluşturdum pazartesi geri göndereceğim, aslında böyle çok tuşları olduğu için almıştım baş parmak çok rahatsız ediyor bunu kullanırken. Birde yüzük parmağı koyma yeri var o yüzdende tercih etmiştim. Kullanan kişilerin yorumları nedir?

Arkadaşlar bu fareyi bende aldım ama yan tuşları hiç hoşuma gitmedi fareyi sağ sol yaparken tıklıyorum baş parmak ile sıkmadan nasıl kullanacağım anlamadım iade oluşturdum pazartesi geri göndereceğim, aslında böyle çok tuşları olduğu için almıştım baş parmak çok rahatsız ediyor bunu kullanırken. Birde yüzük parmağı koyma yeri var o yüzdende tercih etmiştim. Kullanan kişilerin yorumları nedir?
Zamanla alışırsın. Bu mouse ile fps oynanmıyor bu arada çok fps oynuyorsan iade et.

parmağını bir tuşa alıştır, mesela 2. o tuşun görevini kaldır bassanda sorun olmaz.
normalde mmo oynayan biriyim ama bu ara biraz pubg takılıyorum, bende afalladım :D 2 no lu butonu disable yaptım şimdi sıkıntı yok

Geri