Neler Yeni

🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yiğit Çelik
Kitsune acayip ucuz değil mi ya 20k normalde

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Mustafa TURNA
V2 pro sıkıntısı ne şimdi 2023 olmayınca

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yiğit Çelik
Forumun yarısından fazlası al satçı tek odakları bu şaşırtmıyor beni artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

standart versiyonu 300 dolar yurtdışında umarım iptal yemez ben özel ürünlerin hastasıyım bu ürün cidden bedava chun li mouse bekliyorum ucuza
hocam şu an mağazadan al seçeneği var sadece umarım fiyat falan değişmez

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,357
İsim
Kadir
hocam şu an mağazadan al seçeneği var sadece umarım fiyat falan değişmez
İptal gelmezse bedava özellikle chun li edition yakınında mağaza varsa bakmanı tavsiye ederim ebayde ikinci eli dahi 280 dolar mıydı neydi bu ürünün

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yiğit Çelik
Alıcısı illa ki vardır ama ne zaman ve hangi fiyata satılır o muamma ps5 içinde çalıştığı için çok ama çok zor satılır diyemem ama alıcısı nadir o doğru
Ben de aynı fikirdeyim sarı sitede yüzlerce şey satmış biri olarak bunun öyle 4 5 ay satılamayıp elinde kalacağı senaryonun olacağını düşünmüyorum ki normal fiyatından çok daha altta şu an kendi fikrim en az 3x fiyata satarsın.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Mustafa TURNA
O ürünü alabilecek refahtaki biri 2.el mi alır sizce

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yiğit Çelik
O ürünü almayı düşünen adamın ruhu zengindir
Kapalı kutu açılmamış gelip görebileceği bir ürünü ve sıfır fiyatı 20k olan ürünü gelip 12ye 13e senden alır tabii ki almaya karar verdiyse ve çok popüler olmayan bir ürün bence baya special edition bi de 4kya alsan asla seni üzmeyecektir ben öyle yapacağım.

O ürünü almayı düşünen adamın ruhu zengindir

V2 pro alınır mı ya çok arada kaldım
v2 pro alınır bu arada sound card versiyonu var ben de fps oyunlarında falan çok fark ettiriyor ve şöyle söliyim dizi izliyorum mesela son ses açıyorum koyuyorum masaya hopörlör gibi ama takınca dışarı ses vermiyor güzel bi yalıtımı var. fiyatı da iyi şu an

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Mustafa TURNA
Kapalı kutu açılmamış gelip görebileceği bir ürünü ve sıfır fiyatı 20k olan ürünü gelip 12ye 13e senden alır tabii ki almaya karar verdiyse ve çok popüler olmayan bir ürün bence baya special edition bi de 4kya alsan asla seni üzmeyecektir ben öyle yapacağım.

v2 pro alınır bu arada sound card versiyonu var ben de fps oyunlarında falan çok fark ettiriyor ve şöyle söliyim dizi izliyorum mesela son ses açıyorum koyuyorum masaya hopörlör gibi ama takınca dışarı ses vermiyor güzel bi yalıtımı var. fiyatı da iyi şu an
2020 versiyonu olması düşündürüyor sadece

Top Bottom