Gurkanpiro
80+ Platinum
v2 pro baya ıyı alınır gecenlerde 5000 sevıyesındeydı
hocam şu an mağazadan al seçeneği var sadece umarım fiyat falan değişmezForumun yarısından fazlası al satçı tek odakları bu şaşırtmıyor beni artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
standart versiyonu 300 dolar yurtdışında umarım iptal yemez ben özel ürünlerin hastasıyım bu ürün cidden bedava chun li mouse bekliyorum ucuza
İptal gelmezse bedava özellikle chun li edition yakınında mağaza varsa bakmanı tavsiye ederim ebayde ikinci eli dahi 280 dolar mıydı neydi bu ürününhocam şu an mağazadan al seçeneği var sadece umarım fiyat falan değişmez
Mağaza açılsın arayacağım direkt ayırtacağım.İptal gelmezse bedava özellikle chun li edition yakınında mağaza varsa bakmanı tavsiye ederim ebayde ikinci eli dahi 280 dolar mıydı neydi bu ürünün
Alıcısı illa ki vardır ama ne zaman ve hangi fiyata satılır o muamma ps5 içinde çalıştığı için çok ama çok zor satılır diyemem ama alıcısı nadir o doğruO ürünü alsat yapabileceklerini saniyolar
Ben de aynı fikirdeyim sarı sitede yüzlerce şey satmış biri olarak bunun öyle 4 5 ay satılamayıp elinde kalacağı senaryonun olacağını düşünmüyorum ki normal fiyatından çok daha altta şu an kendi fikrim en az 3x fiyata satarsın.Alıcısı illa ki vardır ama ne zaman ve hangi fiyata satılır o muamma ps5 içinde çalıştığı için çok ama çok zor satılır diyemem ama alıcısı nadir o doğru
Sıfırına 20k kaç kişi verir ps5 alınır o fiyataO ürünü alabilecek refahtaki biri 2.el mi alır sizce
O ürünü almayı düşünen adamın ruhu zengindirSıfırına 20k kaç kişi verir ps5 alınır o fiyata
Kapalı kutu açılmamış gelip görebileceği bir ürünü ve sıfır fiyatı 20k olan ürünü gelip 12ye 13e senden alır tabii ki almaya karar verdiyse ve çok popüler olmayan bir ürün bence baya special edition bi de 4kya alsan asla seni üzmeyecektir ben öyle yapacağım.O ürünü almayı düşünen adamın ruhu zengindir
v2 pro alınır bu arada sound card versiyonu var ben de fps oyunlarında falan çok fark ettiriyor ve şöyle söliyim dizi izliyorum mesela son ses açıyorum koyuyorum masaya hopörlör gibi ama takınca dışarı ses vermiyor güzel bi yalıtımı var. fiyatı da iyi şu anO ürünü almayı düşünen adamın ruhu zengindir
V2 pro alınır mı ya çok arada kaldım
2020 versiyonu olması düşündürüyor sadeceKapalı kutu açılmamış gelip görebileceği bir ürünü ve sıfır fiyatı 20k olan ürünü gelip 12ye 13e senden alır tabii ki almaya karar verdiyse ve çok popüler olmayan bir ürün bence baya special edition bi de 4kya alsan asla seni üzmeyecektir ben öyle yapacağım.
v2 pro alınır bu arada sound card versiyonu var ben de fps oyunlarında falan çok fark ettiriyor ve şöyle söliyim dizi izliyorum mesela son ses açıyorum koyuyorum masaya hopörlör gibi ama takınca dışarı ses vermiyor güzel bi yalıtımı var. fiyatı da iyi şu an