Kratos2008
80+ Silver
Dahası
+1İnsan bir ses tekerleği koyar
+1İnsan bir ses tekerleği koyar
Bende de huntsman v2 var olmasa bende çökerdimKişiden kişiye değişir o bana göre - sana göre + olabilir ama bu fiyata çok iyi bende klavye olmasa çökerdim net. Beyaz set dizecekler kaçırmasın.
kablosuz olması işine yaramayacaksa buna bakabilirsinBu fiyata daha iyi bi seçenek var mı yoksa alıcam
Tamami oyuncularin takip ettigi seyler hocamHocam merhabalar bu konularda yetkili bir abiye benziyorsunuz.
Geri bildirim dediğiniz olay nedir ?
Hot swap ne demek?
Optik veya manyetik olması ne demek ?
Bİlgisi olmayan birini kısaca bilgilendirir misiniz. ?
Teşekkür ederim hocamTamami oyuncularin takip ettigi seyler hocam
sirayla:
- tusa bastiginizi veya tetiklendigini hisettiren argumanlardir. mavi swich click diye anirir, kirmizi tiklatmaya yakin bi his verir vs, bu sarilar membran gibi bos ve sessizdir, oyuncular haz etmeyecektir.
- bu mekanik klavyelerin alemeti farikasi olan switchlerin, arizalandiginda degistirilebilmesine hotswap diyoruz. sok tak mantigi.
- optik ileri seviye hassasiyet ve hizla tepki vermesi acisindan tercihimdir. son moda simdi manyetikler ise, tusa bastiginizda gidilen mesafenin tumune hakim olmanizi programlayabilmenizi saglayan tgeknoloji. 0.1mm hassaiyetle farkli ayar yapabilmenizi saglar vs... kizacaklar olacak ama oglum gibi bu isin delisi bircok kisi daha neleri dileyecek ve neler gorucez bakalim.
- kisaca paraniz varsa ve duz ofis kullanimi tarzi sık bir sessiz mekanik klavyem olsun ve razer lara bayiliyorum derseniz alin gecin.