Kişiden kişiye değişir o bana göre - sana göre + olabilir ama bu fiyata çok iyi bende klavye olmasa çökerdim net. Beyaz set dizecekler kaçırmasın.Daha iyi.
Kişiden kişiye değişir o bana göre - sana göre + olabilir ama bu fiyata çok iyi bende klavye olmasa çökerdim net. Beyaz set dizecekler kaçırmasın.Daha iyi.
XPG Summoner ile aynı tasarım.Tüm zamanların en iyi fiyati yaklaşık %50 indirim var bileğinize
Kablosuz
RAZER PRO TYPE ULTRA KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - US LAYOUT
RZ03-04110100-R3M1 - RAZER PRO TYPE ULTRA KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - US LAYOUTpckolik.com
Geri Bildirim: Tuşa basıldığında kullanıcının hissettiği duyusal tepki, basış hissiHocam merhabalar bu konularda yetkili bir abiye benziyorsunuz.
Geri bildirim dediğiniz olay nedir ?
Hot swap ne demek?
Optik veya manyetik olması ne demek ?
Bİlgisi olmayan birini kısaca bilgilendirir misiniz. ?
klavyeden anlamam ucuz diye sipariş verdim köşede dursun yedekteFiyatına göre iyi bence bu fiyata ne beklediğine göre değişir
Ben ettim hocam. Edecekseniz müşteri hizmetlerini arayın direk 1 dk de ulaşabildim.almak mantıklımı mantıksızmı ona göre iptal edicem siparişi
Reis sende para tomarla heralde yaaa her attığımı aliyosun vwudhwusharkadaşa aldık ama yorumları pek iç açıcı değil gibi neyse geldimi görürüz.
1kötü 1 iyi yorum atmışlar sanki
sadasd knk kendime almiyorum nadiren aliyorum kendimeReis sende para tomarla heralde yaaa her attığımı aliyosun vwudhwush