sepete ekle diyorsun stok yok diyor saçma sapan iş yapıyor yav bu mediamarkt bir şekilde sipariş veriyorsun haber vermeden pat diye iptal ediyor müşteriyi eşek yerine koyuyor resmenMediamarkette de razerlerde indirim başlamış. Bu başlıkta 3,990 olan mic mediamarkette daha da düşmüş fakat stok kalmamış.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şipariş verirken bitti )
Alıntıyı görüntüle
Neden ama?bu gamepad hakkında bilgim yok ama genel olarak bu fiyata razer gamepad almam ya xbox controller varken.
Acaba neden hocam Mesela Bı sistem geliyor aw al satçısı en az 5 tane o sistemden sipariş ediyor bu yüzden ihtiyacı olan insanlar alamıyor sistem vs. (tüm al satıcılar aynı değil ama çoğu böyle) Bakın mesela Vergi dahail Max 500TL ye aldıkları Ajjaz 159 Apex'i 1.500K'dan aşşağıya satmıyorlar(bazıları vergi dahil 350TL'ye aldı onu söylemiyorum bile hatta bazıları yalandan sorun var diyip tüm parasını iade aldı)Yok hocam da ben anlamıyorum al sat yapanlara bu ön yargı neden?
Xbox gamepad kullanmış bir insan başka gamepad kullanmaz bence ben öyleyim o rahatlığı bambaşka hocam ve tepki süresi çok iyi dualsense falan benim gözümde çöp razer ürünlerini çok severim ama o fiyata onu alacağına hit olmuş bir gamepad al o da xbox satsan rahat satarsın parça arasan rahat bulursunNeden ama?
Genel mana da çoğu kullanıcı Xbox gamepade'ini beğenmiyor.
Aslında 1 saattir stok vardı. Ben kulaklık roblox versiyon felan yazınca biraz araştırayım derken stok bitti. Alsam alırdım. Bence iptal olmazdı.sepete ekle diyorsun stok yok diyor saçma sapan iş yapıyor yav bu mediamarkt bir şekilde sipariş veriyorsun haber vermeden pat diye iptal ediyor müşteriyi eşek yerine koyuyor resmen
şu an bu tarz hiç ürün kalmadı mediamarkta bu attıkların gerçekten çok ucuza düşmüştü ben de yakalayamadımMediamarkette de razerlerde indirim başlamış. Bu başlıkta 3,990 olan mic mediamarkette daha da düşmüş fakat stok kalmamış.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şipariş verirken bitti )
Alıntıyı görüntüle
Bu hangi telegram hocam atabilir misinMediamarkette de razerlerde indirim başlamış. Bu başlıkta 3,990 olan mic mediamarkette daha da düşmüş fakat stok kalmamış.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şipariş verirken bitti )
Alıntıyı görüntüle
bitmişAraştırın direk paylaşıyorum.
Alıntıyı görüntüle
RAZER Orochi V2 Mekanik Kablosuz Mouse Roblox Versiyon Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Orochi V2 Mekanik Kablosuz Mouse Roblox Versiyon fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kuwww.mediamarkt.com.tr
Pilli diye almadım. Kalitesini bilmiyorum tabi .bitmiş
Hiçbiri alınamıyordu sadece roblox olan kulaklık stoktaktaydı onu da alabildim ama 1-2dk da bitti olda belki de daha kısa sürdü ya da stok çok ama çok azdıAslında 1 saattir stok vardı. Ben kulaklık roblox versiyon felan yazınca biraz araştırayım derken stok bitti. Alsam alırdım. Bence iptal olmazdı.
Hocam bu hangi telegram?Pilli diye almadım. Kalitesini bilmiyorum tabi .
Şu güzel düşmüş ama stok yok.
Alıntıyı görüntüle
Hepsinin fiyatı eski haline geldi.