🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

Alıcısı illa ki vardır ama ne zaman ve hangi fiyata satılır o muamma ps5 içinde çalıştığı için çok ama çok zor satılır diyemem ama alıcısı nadir o doğru
1 senede satarsın evet

Kaç tane aldin hocam bende almayı düşünüyorum en kötü aldığım paraya satılır risk yok gibi
Teşekkür ederim hocam evime yakın mağaza vardı telefonla sipariş ettim bugun gidip alacağım fiyat hatası yokmuş

Kaç tane aldin hocam bende almayı düşünüyorum en kötü aldığım paraya satılır risk yok gibi
1 tane aldım hocam ben de aynı şekilde düşündüm en kötü açar street fighter falan oynarım çok sorun değil

Ben de SF6 için Chun-li edition aldım ama leverless kontrolcü ile hiç oynamadım hatta nasıl oynandığına dair bir fikrim bile yok inşallah pişman etmez.

Ben de SF6 için Chun-li edition aldım ama leverless kontrolcü ile hiç oynamadım hatta nasıl oynandığına dair bir fikrim bile yok inşallah pişman etmez.
hocam muhtemelen keyifli olacaktır ben de merak ediyorum bugun bakalım bi takıp bakıcam

Daha sabah PC Kolikten HS 80 Max almıştım 6000 TL'ye. Sizce 4000 TL 'ye razer v2 alıp onu iade etmeli miyim? arada kaldım.
Max kullanıcısı olarak harika urun ama arada 5200 felan düşüyor acelen yoksa indirim bekle.
Razer tepe modellerinden almiyorsan aynı tadı vermez. Ses aşırı yüksek dollby güzel şarj bitmek bilmiyor😂

razer wolverine v2 gamepad ile ilgili bilgisi olan var mı sanırım xboxun koluna isim eklemişler sadece alınır mı ?

razer wolverine v2 gamepad ile ilgili bilgisi olan var mı sanırım xboxun koluna isim eklemişler sadece alınır mı ?
bu gamepad hakkında bilgim yok ama genel olarak bu fiyata razer gamepad almam ya xbox controller varken.

Geri