Neler Yeni

🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Alıcısı illa ki vardır ama ne zaman ve hangi fiyata satılır o muamma ps5 içinde çalıştığı için çok ama çok zor satılır diyemem ama alıcısı nadir o doğru
1 senede satarsın evet

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yiğit Çelik
Kaç tane aldin hocam bende almayı düşünüyorum en kötü aldığım paraya satılır risk yok gibi
1 tane aldım hocam ben de aynı şekilde düşündüm en kötü açar street fighter falan oynarım çok sorun değil

sertberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Erhan Erhan
Ben de SF6 için Chun-li edition aldım ama leverless kontrolcü ile hiç oynamadım hatta nasıl oynandığına dair bir fikrim bile yok inşallah pişman etmez.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yiğit Çelik
Ben de SF6 için Chun-li edition aldım ama leverless kontrolcü ile hiç oynamadım hatta nasıl oynandığına dair bir fikrim bile yok inşallah pişman etmez.
hocam muhtemelen keyifli olacaktır ben de merak ediyorum bugun bakalım bi takıp bakıcam

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
eyyüb
Daha sabah PC Kolikten HS 80 Max almıştım 6000 TL'ye. Sizce 4000 TL 'ye razer v2 alıp onu iade etmeli miyim? arada kaldım.
Max kullanıcısı olarak harika urun ama arada 5200 felan düşüyor acelen yoksa indirim bekle.
Razer tepe modellerinden almiyorsan aynı tadı vermez. Ses aşırı yüksek dollby güzel şarj bitmek bilmiyor😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
kaan kaya
razer wolverine v2 gamepad ile ilgili bilgisi olan var mı sanırım xboxun koluna isim eklemişler sadece alınır mı ?

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yiğit Çelik
razer wolverine v2 gamepad ile ilgili bilgisi olan var mı sanırım xboxun koluna isim eklemişler sadece alınır mı ?
bu gamepad hakkında bilgim yok ama genel olarak bu fiyata razer gamepad almam ya xbox controller varken.

Top Bottom