alprnkoca99
80+
- Reaksiyon skoru
- 114
Evet hocam aynılarıHs80 max kablosuz zaten kullandigin mouse klavyede animete ve deathadder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Custom istemiyorum hocam nedense
Evet hocam aynılarıHs80 max kablosuz zaten kullandigin mouse klavyede animete ve deathadder mi
Custom istemiyorum hocam nedense
link atarmısınız hocam siyah haliniMonsgeek m1 kesinlikle
ve hani neden asus rog strix scope ii 96 nx snow değilde bu farkları nelerdir açıklarsan çok sevinirimMonsgeek m1 kesinlikle
![]()
MSI G274QPX 27 inç 240Hz 1ms 2K WQHD G-Sync Rapid IPS Pivot Gaming Monitör
Rapid IPS –1ms GTG hızlı tepki süresi, ekranda renk ve parlaklığın optimizasyonu WQHD Yüksek çözünürlük – Oyunlar daha iyi ve detaylı görünür.www.gaming.gen.tr
![]()
Razer Deathadder V3 Pro Kablosuz Siyah Gaming Mouse (RZ01-04630100-R3G1)
Zafer, Razer DeathAdder V3 Pro ile yeni bir şekil alıyor. En üst düzey espor profesyonellerinin yardımıyla tasarlanan efsanevi ergonomik formu, öncüsünden %25’ten fazla hafifletilmiş ve sınırları…www.gaming.gen.tr
![]()
ASUS ROG STRIX Flare II Animate Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Gaming Klavye
ROG Strix Flare II Animate, oyun hissinizi alevlendirecek üst düzey bir oyuncu klavyesidir.www.gaming.gen.tr
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Beyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederimSULTANSLOT - Ahlinya Slot777 Asli Gampang Menang Hari Ini
SULTANSLOT platform slot777 asli gampang menang maxwin hari ini. Slot777 adalah varian permainan tergacor dengan jackpot progresif terbesar di Indonesia.pckolik.com
Gaming gen stoklarına gelcek. Önerdiğim ürün tamamen aluminyum, hotswap, qmk/via desteği, çok güzel switchler, keycaps ve trimode olarak geliyor. Tuş hissiyatı vs anlamında strix scopeu yerden yere vurur.link atarmısınız hocam siyah halini
ve hani neden asus rog strix scope ii 96 nx snow değilde bu farkları nelerdir açıklarsan çok sevinirim
Beyazını al hocam çok güzel görünüyor bendeki de beyaz. Mouse için logitech şart mı? Ben şuan logi kullanıyorum ama eğer yeni bir mouse alacak olsam başka marka tercih ederdimSiyahi kalmamis hocam ya birde mouse olarak ne almaliyim hala karar veremedim onerin varmi logitech g pro x superlight 2 dusunuyordum cok fps agirlikli rahat edemem diye vazgectim daha cok logitech g502 x plus gibi bir model lazim iyi midir? bilmiyorum
Monitör olarak bunu öneririm![]()
MSI G274QPX 27 inç 240Hz 1ms 2K WQHD G-Sync Rapid IPS Pivot Gaming Monitör
Rapid IPS –1ms GTG hızlı tepki süresi, ekranda renk ve parlaklığın optimizasyonu WQHD Yüksek çözünürlük – Oyunlar daha iyi ve detaylı görünür.www.gaming.gen.tr
![]()
Razer Deathadder V3 Pro Kablosuz Siyah Gaming Mouse (RZ01-04630100-R3G1)
Zafer, Razer DeathAdder V3 Pro ile yeni bir şekil alıyor. En üst düzey espor profesyonellerinin yardımıyla tasarlanan efsanevi ergonomik formu, öncüsünden %25’ten fazla hafifletilmiş ve sınırları…www.gaming.gen.tr
![]()
ASUS ROG STRIX Flare II Animate Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Gaming Klavye
ROG Strix Flare II Animate, oyun hissinizi alevlendirecek üst düzey bir oyuncu klavyesidir.www.gaming.gen.tr
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Beyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederimSULTANSLOT - Ahlinya Slot777 Asli Gampang Menang Hari Ini
SULTANSLOT platform slot777 asli gampang menang maxwin hari ini. Slot777 adalah varian permainan tergacor dengan jackpot progresif terbesar di Indonesia.pckolik.com
Ya direk kulaklık klavye mouse mouse pad li bi hazır bişey alsanız çok ucuza gelirakko Monsgeek m1 e döndüm şuan zaten ya