Neler Yeni

🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren
Hiçbiri alınamıyordu sadece roblox olan kulaklık stoktaktaydı onu da alabildim ama 1-2dk da bitti olda belki de daha kısa sürdü ya da stok çok ama çok azdı
mediamarkt iptal edecek büyük ihtimalle klavyeleri alabilen yok gördüğüm kadarıyla
belli olmaz ama bu ürünler olabilir ben viper v2 pro aldım onlar indirimdeyken 2 bine kargoya verildi

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,285
İsim
Kadir
anında bitti ya bende denk getiremedim diğerlerini
ben gördüğümde klavyeler sepete ekleniyor ama alınamıyordu üç klavyeyi de denedim 2-3 stoktan fazla olduğu düşünmüyorum sonra kulaklık düştü bir onu alabildim 3 klavye 1-2 kulaklık 2 mouse ve vatandan aldığımız chun li ürünü girdi ya stoklara koyan adam çekti hepsini :kekw: ya da cidden 2-3 stok vardı şansa alan aldı

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun

KingDeViL

80+ Bronze
Ben bunu almıştım kargolandı. 2023 model değilmiş ama benim için sıkıntı değil. Şarjı uzun gitse ne olur gitmese ne olur zaten pcde kullanacağım.

1733770557013.png

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İlyasbey
Acaba neden hocam Mesela Bı sistem geliyor aw al satçısı en az 5 tane o sistemden sipariş ediyor bu yüzden ihtiyacı olan insanlar alamıyor sistem vs. (tüm al satıcılar aynı değil ama çoğu böyle) Bakın mesela Vergi dahail Max 500TL ye aldıkları Ajjaz 159 Apex'i 1.500K'dan aşşağıya satmıyorlar(bazıları vergi dahil 350TL'ye aldı onu söylemiyorum bile hatta bazıları yalandan sorun var diyip tüm parasını iade aldı)
kral senin dediğin parası olan ben öğrenciyim harçlık için anca 1 tane alırım az komisyonla veririm ki almadım önce bekledim yarım saat alan alsın dye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendilerini fazla akıllı sanmaları. Al satçıların, pandemi dönemin de el altından bayiden sıfır araç çıkarıp, ikinci elde liste fiyatından pahalı satanlardan bir farkı yok.
bayide olmayan aracın fiyatı olsa nolur? boş yapıyosunuz hocam ayrıca akıllılık değil fırsat bu sen yakalarsan sen alırsın ben yakalarsam ben alırım ister satarım ister kırarım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Mehmetcan İvrendi
kral senin dediğin parası olan ben öğrenciyim harçlık için anca 1 tane alırım az komisyonla veririm ki almadım önce bekledim yarım saat alan alsın dye

bayide olmayan aracın fiyatı olsa nolur? boş yapıyosunuz hocam ayrıca akıllılık değil fırsat bu sen yakalarsan sen alırsın ben yakalarsam ben alırım ister satarım ister kırarım
Hocam Ajjaz'ı örnek için söyledim F/P sistemlerden bahsediyorum özellikle'de he Al sat yapsınlar tamam Ticaret bu Okey Ama 1-2 tane olsun en azından 5-10 tane olmasın ki bunun çok daha üzerinde yapanlar bile var Abdullah abi'de söylemişti bir ara Adamlar bot yapmış sistemleri almak için hatta bir takipçisi göstermişti bir video'da ya hadi onu'da geçtim Adamlar firmalardan daha yüksek kâr oranı koyuyorlar mesela 1-2K koysa okey ama en az 5-6K kâr koyuyolar bak bakım Şuan 2.El'de 38-40K Altı AM5 + 4070 Süper sistem yok ama 35K'ya falan F/P sistemler satıldı o kadar tek tek toplasam bile 37K'ya falan toplayabiliyorum yani elle tutulur bir yanları yok

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
İlyasbey
Hocam Ajjaz'ı örnek için söyledim F/P sistemlerden bahsediyorum özellikle'de he Al sat yapsınlar tamam Ticaret bu Okey Ama 1-2 tane olsun en azından 5-10 tane olmasın ki bunun çok daha üzerinde yapanlar bile var Abdullah abi'de söylemişti bir ara Adamlar bot yapmış sistemleri almak için hatta bir takipçisi göstermişti bir video'da ya hadi onu'da geçtim Adamlar firmalardan daha yüksek kâr oranı koyuyorlar mesela 1-2K koysa okey ama en az 5-6K kâr koyuyolar bak bakım Şuan 2.El'de 38-40K Altı AM5 + 4070 Süper sistem yok ama 35K'ya falan F/P sistemler satıldı o kadar tek tek toplasam bile 37K'ya falan toplayabiliyorum yani elle tutulur bir yanları yok
kanka senin dediğni anlıyorum o baya problem ben daha ilk kez temudan geçen hafta bişey aldım biz stok yapmıyoz bi 2 tane alıyoz satıyoz onuda zaten beceremiiyoz her ay %4 gidiyo

ben 0 dan beyaz sistem topluyorum ekran kartı hariç her şey var ama montajı becermedim

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Eren n
Kendilerini fazla akıllı sanmaları. Al satçıların, pandemi dönemin de el altından bayiden sıfır araç çıkarıp, ikinci elde liste fiyatından pahalı satanlardan bir farkı yok.
el altından mı alıyorlar indirimdeki ürünleri alırken siz alamıyor musunuz mesela :D

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Mehmetcan İvrendi
kanka senin dediğni anlıyorum o baya problem ben daha ilk kez temudan geçen hafta bişey aldım biz stok yapmıyoz bi 2 tane alıyoz satıyoz onuda zaten beceremiiyoz her ay %4 gidiyo
Ya hocam dediğim gibi sizin yaptığınız ticaret onda sorun yok Yani E-Ticaret dedikleri eğitimlerini verdikleri o şey aslında bu zaten 😂

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Cem Temeltaş
Razer Kitsune - SF6 Chun-Li Edition'ı satmak isteyen varsa hemen alayım kendisinden. Mesaj atabilirsiniz.

Checkmate

80+ Silver
al sat yapacak alsın. yıllarca bekleyip elinde patladığında al sata yapılır mı görmüş olur

Top Bottom