mehmetmert
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
dostlar fiyat listesine göre 1 yılın en ucuz fiyatı paylaşma nedenim budurAynısı Aliexpress'te 1100 olacağını sanmıyorum. Bir defa Cherry switchler o kadar ucuz değil. Ayrıca 8000Hz. Ama ben de indirim göremiyorum. Aula çekerim daha iyi (Cherry MX Brown kalvyem var).
Hocam bu klavyenin 6000 olduğunu düşünüyorsanız size satılık köprüm var sıfır ayarında lazım mı?dostlar fiyat listesine göre 1 yılın en ucuz fiyatı paylaşma nedenim budur
bu ürün için belki daha iyi alternatif i olabilir ama ben bu ürün için attım varsa paylaşındostlar fiyat listesine göre 1 yılın en ucuz fiyatı paylaşma nedenim budur
hocam neyi anlamak istemiyorsunuz fiyat listesi bu ben alırmıydım almam 6k ya ama suan bu fiyatHocam bu klavyenin 6000 olduğunu düşünüyorsanız size satılık köprüm var sıfır ayarında lazım mı?
Bu fiyata da alınmaz.bu ürün için belki daha iyi alternatif i olabilir ama ben bu ürün için attım varsa paylaşın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam neyi anlamak istemiyorsunuz fiyat listesi bu ben alırmıydım almam 6k ya ama suan bu fiyat
doğrudur hocamBu fiyata da alınmaz.
Bunlara iyilik yaramaz .d fiyat farkını görmüş atmış arkadaş. Fiyatın böyle olduğunu belirtin geçin.bu ürün için belki daha iyi alternatif i olabilir ama ben bu ürün için attım varsa paylaşın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam neyi anlamak istemiyorsunuz fiyat listesi bu ben alırmıydım almam 6k ya ama suan bu fiyat
tamam sensinBunlara iyilik yaramaz .d fiyat farkını görmüş atmış arkadaş. Fiyatın böyle olduğunu belirtin geçin.