🔥İndirim Spigen ArcPlay RGB Ingilizce Q Kablolu Mekanik Gaming Klavye 2.999,00 TL

bilginiz olsun 1 yıldır akakcede favorimdedir bu ürüne 5 6 binTL fiyat biçiyorlardı fakat hiç satıldığını görmedim. indirim diye aldanmayın. bindirim üstüne indirim kılıfı taktiği.

birebir aynısı tek ses açması yok aliexpreste var :D 1100 tl felan.
spigen altı altında marka basıp satıyolar birde kablolu mal.
kıytırık firma oda :D

Aynısı Aliexpress'te 1100 olacağını sanmıyorum. Bir defa Cherry switchler o kadar ucuz değil. Ayrıca 8000Hz (Bir işe yaradığını sanmıyorum klavyede). Ama ben de indirim göremiyorum. Muhtemelen çok daha düşük olmalı. Aula çekerim daha iyi (Cherry MX Brown kalvyem var).

Aynısı Aliexpress'te 1100 olacağını sanmıyorum. Bir defa Cherry switchler o kadar ucuz değil. Ayrıca 8000Hz. Ama ben de indirim göremiyorum. Aula çekerim daha iyi (Cherry MX Brown kalvyem var).
dostlar fiyat listesine göre 1 yılın en ucuz fiyatı paylaşma nedenim budur

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-09 133909.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-09 133909.png
    55.4 KB · Hit: 88
Hocam bu klavyenin 6000 olduğunu düşünüyorsanız size satılık köprüm var sıfır ayarında lazım mı?

bu ürün için belki daha iyi alternatif i olabilir ama ben bu ürün için attım varsa paylaşın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu klavyenin 6000 olduğunu düşünüyorsanız size satılık köprüm var sıfır ayarında lazım mı?
hocam neyi anlamak istemiyorsunuz fiyat listesi bu ben alırmıydım almam 6k ya ama suan bu fiyat

bu ürün için belki daha iyi alternatif i olabilir ama ben bu ürün için attım varsa paylaşın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam neyi anlamak istemiyorsunuz fiyat listesi bu ben alırmıydım almam 6k ya ama suan bu fiyat
Bunlara iyilik yaramaz .d fiyat farkını görmüş atmış arkadaş. Fiyatın böyle olduğunu belirtin geçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,461
Üyeler
185,102
Son üye
İremm
Geri