60k sistem tavsiyesi

HeraNyks

80+
Reaksiyon skoru
72
Bütçe
60000
Arkadaşlar merhaba 15inde maaşım yatacak ve birazda birikmiş paramla bir pc alacağım gaming için peşin alacağım hikayeli oyunlar oynayacağım monitör+sistem öneriniz varsa yazarsanız çokk sevinirim.

Tektek Toplamak istermisn yoksa hazırmı istiyorsun

Hocam hiç farketmez hangisi ile daha iyi sistem toplanıyorsa o
Tek tek toplamak çok daha mantıklı. Hazır sisteme göre 3-5 fazla ödersin ama en premium parçaları kullanırız. Bi bende bakayım kafama yatan bir şey toplarsam atarım linklerini.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd ekran kartı kullanır mısın hocam @HeraNyks ?

Şindiii sağlam bir şey topladım parçalar;

Ekran kartı;

İşlemci;

Anakart: ( Anakart geçmişte daha ucuzdur belki de ya da başka muadilleri vardır, değişebilir. )

Ssd: ( Başka model dramli ssdler ile değişebilir. )

Ram;

Kasa: ( Hava akışı ve boyutu moyutu cart curt sağlam ve forum da zamanında çokca önerilmesi üzerine bunu ekledim, değişebilir. )

Psu: ( Değişebilir. )

İşlemci soğutucu: ( Yeterli olur mu bilmiyorum ama bu üst segment işlemciler için gerekli olan soğutuculara bilgim yetmedi malesef, değişebilir.)

Toplam fiyat: 60.897 TL. Dediğim gibi bağzı parçalar değişebilir.
Hocam hiç farketmez hangisi ile daha iyi sistem toplanıyorsa o

Son düzenleme:
Tek tek toplamak çok daha mantıklı. Hazır sisteme göre 3-5 fazla ödersin ama en premium parçaları kullanırız. Bi bende bakayım kafama yatan bir şey toplarsam atarım linklerini.

Amd ekran kartı kullanır mısın hocam @HeraNyks ?

Şindiii sağlam bir şey topladım parçalar;

Ekran kartı;

İşlemci;

Anakart: ( Anakart geçmişte daha ucuzdur belki de ya da başka muadilleri vardır, değişebilir. )

Ssd: ( Başka model dramli ssdler ile değişebilir. )

Ram;

Kasa: ( Hava akışı ve boyutu moyutu cart curt sağlam ve forum da zamanında çokca önerilmesi üzerine bunu ekledim, değişebilir. )

Psu: ( Değişebilir. )

İşlemci soğutucu: ( Yeterli olur mu bilmiyorum ama bu üst segment işlemciler için gerekli olan soğutuculara bilgim yetmedi malesef, değişebilir.)

Toplam fiyat: 60.897 TL. Dediğim gibi bağzı parçalar değişebilir.

Sağolun hocam uğraşmışsınız teşekkür ederim 🙏🏻

Birkaç aylık kullanılmış 2.el alınırsa 5-6k kar edersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,403
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri