🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

emeğinize sağlık siz yazınca ben de soğutucuyu gördüm baya iyi duruyor fiyatı eyvallah
Eyvallah hocam.

Belli ki stok eritme veya kota doldurma gibi bir çalışma var, üstelik tek pazaryerinde de yaşanmıyor. İhtiyacı olan arkadaşlar mutlaka ihtiyacını görmeli, hangi fiyattan olursa olsun kazançta olacaktır. Seneye çoğu fiyat hayalin ötesinde olacak.

Eyvallah hocam.

Belli ki stok eritme gibi bir çalışma var, üstelik tek pazaryerinde de yaşanmıyor. İhtiyacı olan arkadaşlar mutlaka ihtiyacını görmeli, hangi fiyattan olursa olsun kazançta olacaktır. Seneye çoğu fiyat hayalin ötesinde olacak.
Benim gördüğüm mediamarkt 3 klavye 1-2 kulaklık vatan ise 2-3 üründe dip fiyata satış yaptı. Klavyeler baya bedavaydı mediamarkta ama alamıyordum stoğu azdı muhtemelen indirim sayfaları paylaşınca almak zor oluyor mediamarkt website altyapısı da pek iyi değil diğer pazaryerleri bu iki firma kadar dip fiyata inmedi gibi

Benim gördüğüm mediamarkt 3 klavye 1-2 kulaklık vatan ise 2-3 üründe dip fiyata satış yaptı. Klavyeler baya bedavaydı mediamarkta ama alamıyordum stoğu azdı muhtemelen indirim sayfaları paylaşınca almak zor oluyor mediamarkt website altyapısı da pek iyi değil diğer pazaryerleri bu iki firma kadar dip fiyata inmedi gibi
Mediamarkt bazı siparişleri gönderirken bazılarını ise iptal ediyor, anlamsız şekilde. Hatalı fiyat yazıyor iptal edilenlerde. Trendyol gibi bir politika izliyorlar, kafasına göre gönderip kafasına göre iptali basıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,967
Üyeler
183,196
Son üye
özgüç55
Geri