Neler Yeni

🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

frix

80+
emeğinize sağlık siz yazınca ben de soğutucuyu gördüm baya iyi duruyor fiyatı eyvallah
Eyvallah hocam.

Belli ki stok eritme veya kota doldurma gibi bir çalışma var, üstelik tek pazaryerinde de yaşanmıyor. İhtiyacı olan arkadaşlar mutlaka ihtiyacını görmeli, hangi fiyattan olursa olsun kazançta olacaktır. Seneye çoğu fiyat hayalin ötesinde olacak.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
İsim
Kadir
Eyvallah hocam.

Belli ki stok eritme gibi bir çalışma var, üstelik tek pazaryerinde de yaşanmıyor. İhtiyacı olan arkadaşlar mutlaka ihtiyacını görmeli, hangi fiyattan olursa olsun kazançta olacaktır. Seneye çoğu fiyat hayalin ötesinde olacak.
Benim gördüğüm mediamarkt 3 klavye 1-2 kulaklık vatan ise 2-3 üründe dip fiyata satış yaptı. Klavyeler baya bedavaydı mediamarkta ama alamıyordum stoğu azdı muhtemelen indirim sayfaları paylaşınca almak zor oluyor mediamarkt website altyapısı da pek iyi değil diğer pazaryerleri bu iki firma kadar dip fiyata inmedi gibi

KingDeViL

80+ Bronze

frix

80+
Benim gördüğüm mediamarkt 3 klavye 1-2 kulaklık vatan ise 2-3 üründe dip fiyata satış yaptı. Klavyeler baya bedavaydı mediamarkta ama alamıyordum stoğu azdı muhtemelen indirim sayfaları paylaşınca almak zor oluyor mediamarkt website altyapısı da pek iyi değil diğer pazaryerleri bu iki firma kadar dip fiyata inmedi gibi
Mediamarkt bazı siparişleri gönderirken bazılarını ise iptal ediyor, anlamsız şekilde. Hatalı fiyat yazıyor iptal edilenlerde. Trendyol gibi bir politika izliyorlar, kafasına göre gönderip kafasına göre iptali basıyor.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Onur
gençler Razer Huntsman v2 alınır mı 3000 TL ye

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru