- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelledim konuyu hocam, inceleyebilirsiniz.paylaştığım mouse dışında var mıydı başka ben pek bakamadım onun dışında
Güncelledim konuyu hocam, inceleyebilirsiniz.paylaştığım mouse dışında var mıydı başka ben pek bakamadım onun dışında
emeğinize sağlık siz yazınca ben de soğutucuyu gördüm baya iyi duruyor fiyatı eyvallahGüncelledim konuyu hocam, inceleyebilirsiniz.
Eyvallah hocam.emeğinize sağlık siz yazınca ben de soğutucuyu gördüm baya iyi duruyor fiyatı eyvallah
Benim gördüğüm mediamarkt 3 klavye 1-2 kulaklık vatan ise 2-3 üründe dip fiyata satış yaptı. Klavyeler baya bedavaydı mediamarkta ama alamıyordum stoğu azdı muhtemelen indirim sayfaları paylaşınca almak zor oluyor mediamarkt website altyapısı da pek iyi değil diğer pazaryerleri bu iki firma kadar dip fiyata inmedi gibiEyvallah hocam.
Belli ki stok eritme gibi bir çalışma var, üstelik tek pazaryerinde de yaşanmıyor. İhtiyacı olan arkadaşlar mutlaka ihtiyacını görmeli, hangi fiyattan olursa olsun kazançta olacaktır. Seneye çoğu fiyat hayalin ötesinde olacak.
Sen paylaştıktan sonra Mersin stoğu gitti . Kaldı Sakarya stoğu.emeğinize sağlık siz yazınca ben de soğutucuyu gördüm baya iyi duruyor fiyatı eyvallah
Bana satmayan almıştır kesin sağolsun farklı biri yardımcı olduSen paylaştıktan sonra Mersin stoğu gitti . Kaldı Sakarya stoğu.
Mediamarkt bazı siparişleri gönderirken bazılarını ise iptal ediyor, anlamsız şekilde. Hatalı fiyat yazıyor iptal edilenlerde. Trendyol gibi bir politika izliyorlar, kafasına göre gönderip kafasına göre iptali basıyor.Benim gördüğüm mediamarkt 3 klavye 1-2 kulaklık vatan ise 2-3 üründe dip fiyata satış yaptı. Klavyeler baya bedavaydı mediamarkta ama alamıyordum stoğu azdı muhtemelen indirim sayfaları paylaşınca almak zor oluyor mediamarkt website altyapısı da pek iyi değil diğer pazaryerleri bu iki firma kadar dip fiyata inmedi gibi
Ürün nasıl bu arada sıfır fiyatı 8k gözüküyor ama alayım mıAlıntıyı görüntüle
Şunu almak istedim mağazayı arayıp teyit almanız lazım gibi bir şey dedi satış uzmanı herhalde kendi alacak ne garipler
Pubg edition olanı var bende çok iyigençler Razer Huntsman v2 alınır mı 3000 TL ye
Bu fiyata rgb 360mm doğru düzgün kalmadı diye aldım ben araştırmadımÜrün nasıl bu arada sıfır fiyatı 8k gözüküyor ama alayım mı
Sıfır fiyatları 8k civariBu fiyata rgb 360mm doğru düzgün kalmadı diye aldım ben araştırmadım