Neler Yeni

🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

ugurtkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğur
Basilisk ultimate alınır mı beyler kullanmak için fiyat avantaji var mı

Checkmate

80+ Silver
Yıllardır al sat yapıyorum elimde patlayan ürün hatırlamıyorum senin bu boş yorumların patlar genelde aula f75 içinde almayın alan aldı diyordunuz 3 tanesini 2000erden verdim
3900tl olan şeyi kaça satmayı planlıyorsun, 3900tl olan şeyi anından satacağını falan mı sanıyorsun boş işler müdürü? O zaman al da elinde patlasın.
bu aula f75 değil.

Son düzenleme:

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Mustafa TURNA
3900tl olan şeyi kaça satmayı planlıyorsun, 3900tl olan şeyi anından satacağını falan mı sanıyorsun boş işler müdürü? O zaman al da elinde patlasın.
bu aula f75 değil.
yurt dışı fiyatı 300 Euro olan şeyi hiç zorlanmadan 6ya 7ye 6 ay içerisinde satacağım senin gibi zihniyetler olmasa ben bundna ekmek yiyemezdim zaten teşekkürler

Checkmate

80+ Silver
yurt dışı fiyatı 300 Euro olan şeyi hiç zorlanmadan 6ya 7ye 6 ay içerisinde satacağım senin gibi zihniyetler olmasa ben bundna ekmek yiyemezdim zaten teşekkürler
7 ye belki 5 yıl sonra satarsın hayaller aleminde yaşamaya devam et :kekw:

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yiğit Çelik
bugun gözümün önünde 6000den satıldı sahibinden de 3 ilanı vardı chun li editionun 2 kaldı arkadaşlara bu iş nasıl yapılır öğretmek lazım biraz kapasitesiz konuşuyorlar da kral.

Darkone22

80+ Bronze
2 gün önce şu ürünlerri bedavaya aldılar mediamarktan. Razer pubg klavye 4200 tl :D mediamartk 950 TL'ye sattı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Taha
Ama teşhir ürün sence alınır mı
Farklı mağazalardan 3 farklı teşhir ürün aldım hiçbirinde kutuları hariç bir sorun yaşamadım, çok yüksek ihtimalle bozuk ürün gelmez, kontrol edilerek gönderiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bro şu Basilisk +dock alınır mı fiyatı nasıl uygun mu?
ne tarz oyunlar oynuyorsun fps ağırlıklı oyunlar ise daha hafif mouslar tercih etmen daha iyi olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama teşhir ürün sence alınır mı
pardon ben teşhir ürün hiç almadım outlet ürün aldım sadece, teşhir kozmetik kusuru olan ürünlermiş, bozuk ürün yinede göndermezler

Top Bottom