2k Monitör Arıyorum Bütçe:8k

onuresen

80+
Reaksiyon skoru
112
Merhaba dostlar. Bütçem max 8kya kadar çıkar. F/P monitör önerilerinizi bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
üstteki arkadaşın attığını ben de kullanıyorum. 6800e almıştım herhalde en iyi birkaç monitörden biri şu paraya

bu ürünle ilgili genelde ya ilk aldıklarında ya da 1-2 ay sonrasında ölü piksel çıkması şikayetinde bulunanları gördüm siz öyle bir şey yaşamadınız değil mi

bu ürünle ilgili genelde ya ilk aldıklarında ya da 1-2 ay sonrasında ölü piksel çıkması şikayetinde bulunanları gördüm siz öyle bir şey yaşamadınız değil mi
FHD Olanıda var bende bunun 2 senedir kullanıyorum çok memnunum hiç öyle ölü piksel çıkması sorunu olmadı. çıkarsa testlerini yap yolla geri değiştiriyorlar.

Güzel monitör rtings de incelenmesini bekliyorum. Dell G2724D incelediler o ürün 150 dolar için meh bir üründü bu daha başarılı gibi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
yok hocam ben yaşamadım. alanlarda çıkarsa ilk günden çıkıyor zaten. bana denk gelmedi

Geri