2k Monitör Arıyorum Bütçe:8k

onuresen

80+
Reaksiyon skoru
112
Merhaba dostlar. Bütçem max 8kya kadar çıkar. F/P monitör önerilerinizi bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
üstteki arkadaşın attığını ben de kullanıyorum. 6800e almıştım herhalde en iyi birkaç monitörden biri şu paraya

bu ürünle ilgili genelde ya ilk aldıklarında ya da 1-2 ay sonrasında ölü piksel çıkması şikayetinde bulunanları gördüm siz öyle bir şey yaşamadınız değil mi

bu ürünle ilgili genelde ya ilk aldıklarında ya da 1-2 ay sonrasında ölü piksel çıkması şikayetinde bulunanları gördüm siz öyle bir şey yaşamadınız değil mi
FHD Olanıda var bende bunun 2 senedir kullanıyorum çok memnunum hiç öyle ölü piksel çıkması sorunu olmadı. çıkarsa testlerini yap yolla geri değiştiriyorlar.

Güzel monitör rtings de incelenmesini bekliyorum. Dell G2724D incelediler o ürün 150 dolar için meh bir üründü bu daha başarılı gibi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
yok hocam ben yaşamadım. alanlarda çıkarsa ilk günden çıkıyor zaten. bana denk gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,677
Üyeler
187,548
Son üye
yusufff43
Geri