Eren_Yılmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Yilbasi oldu hatti taktim telefona bi gidip geldi ama hala sinyal yok diyor yd15 pro nasil oluyo bilen varmi
birkaç gün sarkabiliyor bu süreç.Yilbasi oldu hatti taktim telefona bi gidip geldi ama hala sinyal yok diyor yd15 pro nasil oluyo bilen varmi
bısmıllah knkYilbasi oldu hatti taktim telefona bi gidip geldi ama hala sinyal yok diyor yd15 pro nasil oluyo bilen varmi
O nasil oluyor yaIMEI sorgulat beni mki öyle gelmişti
Hadi ya yilbasi diyolardi 20 dk uzun bi süre skfkskfkskdskfkskdksbısmıllah knk
bır kac gun surer dıye bılıyorum
Sen bana ver telefonu bekleme boşuna, kendine TR'den al hemen kullanmaya başlaO nasil oluyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hadi ya yilbasi diyolardi 20 dk uzun bi süre skfkskfkskdskfkskdks
Reis sakin daha telefonun haberi yok yeni yılda olduğundanYilbasi oldu hatti taktim telefona bi gidip geldi ama hala sinyal yok diyor yd15 pro nasil oluyo bilen varmi
Bu bilgi nereden geliyor?8 ay değil 4 ay açılacak zaten uğraşmaya rezilliğe değmez![]()
e görürüsn her yıl gelen her güncelleme ETP'YE Sızıyor kullanıcılarına böyle bilgi veriyoruz kaynak ? - yoo? - ne alaka kardeşim? diyorlar 10 gün sonra yasa çıkınca patlıyorlar hacı bizde sıkıldık da az şu etp yi takip edin facebook'da 4 ay açık kalacak artık 2 sim girişi + e sim olsa bile geçmiş olsun.Bu bilgi nereden geliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim cihazım tr pasaport kayıtlı yılbaşında tüm simlere kullanımı açılacaktı ama her sene olduğu gibi gecikecek muhtemelen 5-10 güne anca tüm cihazlar açılmış olur.
Valla dediğinin doğru olduğunu düşünmesem de sana hak verdiğim kısım şu bizim ülkemizde bi yasaya güvenip de yd telefon kullanılmaz. Ülkeye gelen yabancıların kullanabilmesi için mecburen bir süre açık kalacak bu cihazlar ama ona da her an kısıtlama gelebilir. Ne olacağı belli olmayan bir yerde yaşıyoruz sonuçta.. Cihazım yd olmadığından çok da takip ettiğim bir konu da değil tek seferlik bir şey benimki.e görürüsn her yıl gelen her güncelleme ETP'YE Sızıyor kullanıcılarına böyle bilgi veriyoruz kaynak ? - yoo? - ne alaka kardeşim? diyorlar 10 gün sonra yasa çıkınca patlıyorlar hacı bizde sıkıldık da az şu etp yi takip edin facebook'da 4 ay açık kalacak artık 2 sim girişi + e sim olsa bile geçmiş olsun.
bu arada pp kardeşliği (kafam güzelken yazdım hacı çok anlaşılır cümle olmamış kusura bakma)Valla dediğinin doğru olduğunu düşünmesem de sana hak verdiğim kısım şu bizim ülkemizde bi yasaya güvenip de yd telefon kullanılmaz. Ülkeye gelen yabancıların kullanabilmesi için mecburen bir süre açık kalacak bu cihazlar ama ona da her an kısıtlama gelebilir. Ne olacağı belli olmayan bir yerde yaşıyoruz sonuçta.. Cihazım yd olmadığından çok da takip ettiğim bir konu da değil tek seferlik bir şey benimki.