GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,883
kronik sorunlu bir model alınmazTaşer rz-01 modelini alabilirsin 2 gün önce 950 TL idi arcelikte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Razer yazdım Taşer nasi oldu
kronik sorunlu bir model alınmazTaşer rz-01 modelini alabilirsin 2 gün önce 950 TL idi arcelikte
Razer yazdım Taşer nasi oldu
obur arkadasin attigi mouse nasil onu alicam sanirimkronik sorunlu bir model alınmaz
Umarim problem cikmazkronik sorunlu bir model alınmaz
razer mı end game miobur arkadasin attigi mouse nasil onu alicam sanirim
Umarim problem cikmaz![]()
Endgamerazer mı end game mi
Pek farkı olmazEndgame
3 tane rengi var siyah alicam. Dark frost nasil bir sey ve normal siyah var
Ne diyosunuz arkadaslar az sonra siparis vericem
@Gurkanpiro
almalı mıyım sence xm1r ?Pek farkı olmaz
Alabilirsin bence bütçenin artarsa z1 alalmalı mıyım sence xm1r ?
normalde bu mouseyi alacaktım fakat 1400 gözümde çok büyüyor yani bi mouse ne kadar edebilir ki? yanı bozuk gelirse felan çok üzülüyorum o durumlarda. 1000tl bandında yok mudur?https://furylevel.com/furylevel-z1 butce artar ise pisman etmez
o taraftan bakarsaniz internetten aldiginiz her sey bozuk gelebilir, bu butceye gayet guzel bir mouse ben kendim kullanmaktayim. Umarim ekstradan 400 tl ekleyebilip alabilirsiniz...normalde bu mouseyi alacaktım fakat 1400 gözümde çok büyüyor yani bi mouse ne kadar edebilir ki? yanı bozuk gelirse felan çok üzülüyorum o durumlarda. 1000tl bandında yok mudur?
bu ürünün garanti süresi ne kadar oluyor?o taraftan bakarsaniz internetten aldiginiz her sey bozuk gelebilir, bu butceye gayet guzel bir mouse ben kendim kullanmaktayim. Umarim ekstradan 400 tl ekleyebilip alabilirsiniz...
teslim tarihinden itibaren 2 yilbu ürünün garanti süresi ne kadar oluyor?