RX6700 Test Sonuçları Hakkında Görüşler

ahlatgem

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar ve iyi bir yıl diliyorum.

Geçen "RX6700 alınır mı?" hakkında konu açmıştım. Alınmaz demişti birisi. Termal macunu yeniledikten sonra fotoğrafları paylaşırım demiştim. Test sonuçları gerçekten hoşuma gitti.

Sizde kontrol eder misiniz? Herhangi bir problem var mı? Son olarak yarın oyunlarda testini gerçekleştireceğim.

Thermalright Tf-7 sürüldü. Arctic MX-4 sürecektim, bu sefer değişiklik olsun dedim.

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    217.8 KB · Hit: 44
  • 2.jpg
    2.jpg
    385.5 KB · Hit: 48
  • 3.jpg
    3.jpg
    396.3 KB · Hit: 53
  • 4.jpg
    4.jpg
    440.2 KB · Hit: 54
  • 5.jpg
    5.jpg
    801.9 KB · Hit: 42
  • 6.jpg
    6.jpg
    833.8 KB · Hit: 46
  • 7.jpg
    7.jpg
    153.6 KB · Hit: 42
Fanlar uçuşa geçmiş, sen mi fulledin? Hiç iyi değil o hız. Ayrıca düz RX 6700 bu RX 6700 XT değil.

Geçen "RX6700 alınır mı?" hakkında konu açmıştım. Alınmaz demişti birisi. Termal macunu yeniledikten sonra fotoğrafları paylaşırım demiştim. Test sonuçları gerçekten hoşuma gitti.

Sizde kontrol eder misiniz? Herhangi bir problem var mı? Son olarak yarın oyunlarda testini gerçekleştireceğim.

Thermalright Tf-7 sürüldü. Arctic MX-4 sürecektim, bu sefer değişiklik olsun dedim.
fanlar biraz hızlı gibi

Geçen 6700XT ekran kartı atmıştım ve sonuçlarına kötü demişti bir tane arkadaş. Termal macunu yeniledim ve testleri yaptım. Sizce nasıl alınır mı?

Fanlar uçuşa geçmiş, sen mi fulledin? Hiç iyi değil o hız. Ayrıca düz RX 6700 bu RX 6700 XT değil.
Hocam yazıyı düzenledim.

Hocam testi ben yapmadım alıcı yaptı.
Son kez yarın ben test yapacağım.

sıcaklıklar iyi ama fanlar uçuşta hocam.

Hocam yazıyı düzenledim.

Kandırmaya çalışıyor muhtemelen seni. Fanları fullemiş böyle bir kullanım şekli yok.

Hocam yazıyı düzenledim.

satıcıekran kartının ısısını gizlemek için fanları yüksek devirde çalıştırıyor gibi

Hocam testini yapacağım zaten. Fan hızı grafiği varya hocam yarın onu kontrol edeceğim.
hocam isterseniz biraz daha araştırma yapın ve başka bir ekran kartı bakın değerler pek sağlıklı gözükmüyor satıcı 2 dir sizi kandırmaya çalışıyor muhtemelen sizi tokatlıcak

hocam isterseniz biraz daha araştırma yapın ve başka bir ekran kartı bakın değerler pek sağlıklı gözükmüyor satıcı 2 dir sizi kandırmaya çalışıyor muhtemelen sizi tokatlıcak
Hocam ben kuru yere yatmam. Eğer çok fazla fan açarsa satın almayacağımı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartı bizzat gördüm. Hazır sistem ile alınmış, kutusu faturası var. Güvenlik etiketleri üzerindeydi. Bir önceki testinde hotspot 103 dereceyi gördüğü için beğenmedim. Termali değiştirelim dedim. Termali değiştirince hoşuma gitti şahsen. %99 adamın fan ayarlarından dolayı öyle.

Hocam ben kuru yere yatmam. Eğer çok fazla fan açarsa satın almayacağımı düşünüyorum.
hocam satış esnasında sizi bir şekilde ikna edebilir bence başka ekran kartı bakın

Kartı bizzat gördüm. Hazır sistem ile alınmış, kutusu faturası var. Güvenlik etiketleri üzerindeydi. Bir önceki testinde hotspot 103 dereceyi gördüğü için beğenmedim. Termali değiştirelim dedim. Termali değiştirince hoşuma gitti şahsen. %99 adamın fan ayarlarından dolayı öyle.
hocam hala ekran kartını savunuyorsunuz ekran kartı sağlıklı gözükmüyor almaya bu kadar kararlıysanız alın ve bizide bilgilendirin

O fan devri için serin değil kart zaten, hiç bulaşma buna.

Hocam testini yapayaım, burasıyla paylaşırım.

Hocam testini yapayaım, burasıyla paylaşırım.
Genel oyun testlerini paylaşacağım. Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,668
Üyeler
186,770
Son üye
leturas
Geri