Bynogame Ödeme Hatası (Vodafone Pay)

Reaksiyon skoru
156
Merhaba,

Vodafone Pay kartım ile Bynogame'e para yüklemeye çalışırken sürekli bu hatayı alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım herhangi bir sorun görünmüyor dedi. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Ekler

• Screenshot_2024-12-30-20-18-18-150_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-30-20-18-18-150_com.android.chrome-edit.jpg
    223 KB · Hit: 99
Daha geçen ay ödeme yaptım. Yeni yılda ne oldu? Bende de aynı hatayı vermeye başladı. Çözüm bulabildiniz mi acaba?

Daha geçen ay ödeme yaptım. Yeni yılda ne oldu? Bende de aynı hatayı vermeye başladı. Çözüm bulabildiniz mi acaba?
Ben Kasım ayında sorunsuz kullandım, Aralık'ta hatayı aldım şu an hâla öyle. Talep oluşturuldu, henüz geri dönüş olmadı.

Ben Kasım ayında sorunsuz kullandım, Aralık'ta hatayı aldım şu an hâla öyle. Talep oluşturuldu, henüz geri dönüş olmadı.
Çözülünce buradan haber edebilir misiniz zahmet olmazsa? Ben de Vpay'i arayıp sorunu bildireyim. Belki çözümü hızlandırır.

Tabi, unutmazsam yazarım.
Bugün Vpay MH ile konuştum hocam. Yeni yıldan sonra Param ve Papara anlaşmaları bitmiş. Bundan dolayı bu ikisinin postundan çekim yapılamıyor artık. Hata veriyor yetki yok diye. Ben de Gpay ile ödeme yaptım ve başarılı oldu. En az komisyonu olan oydu. İsterseniz siz de o şekilde deneyin.

Ekler

• Screenshot_20250103_143608_Samsung Internet.png
    Screenshot_20250103_143608_Samsung Internet.png
    192.4 KB · Hit: 41
Bugün Vpay MH ile konuştum hocam. Yeni yıldan sonra Param ve Papara anlaşmaları bitmiş. Bundan dolayı bu ikisinin postundan çekim yapılamıyor artık. Hata veriyor yetki yok diye. Ben de Gpay ile ödeme yaptım ve başarılı oldu. En az komisyonu olan oydu. İsterseniz siz de o şekilde deneyin.
Screenshot_2025-01-03-14-44-57-499_com.android.chrome-edit.jpg

Bu şekilde hata alıyorum hâla.

Benden çekti az önce. Limit yeterli mi kartta komisyonla birlikte. Bir de öncesinde telefondan doğrulama falan istiyor onları yaptınız mı?
Limit yeterli ve Gpay'e telefon numaramı girince kod geliyor, kodu girdikten sonra kart bilgileri aşamasına geçiyorum. Ödeme yaparken de böyle bir hata geliyor işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,375
Üyeler
173,964
Son üye
yilmazow
Geri