Çözüldü✓ OYUNCU KULAKLIĞI ACİL

Reaksiyon skoru
40
Bütçe
50000
BÜTÇE FARK ETMEZ OYUNUC KULAKLIĞI KURULUMU KOLAY UĞRAŞTIRMAYAN KISA ÖZ

muthemelen 5000 tl yazmak istedin cloud 3 wireless 4600 dü bikaç gün önce

Hocam tek geçerim. Corsair Virtuoso SE. Yaklaşık 2,5 yıldır kullanmaktayım. Eve girdiğim an ilk iş bilgisayarı açıyorum kulaklığımı takıyorum. Uyuyana kadar çıkarmıyorum. Yemek yaparken, temizlik yaparken, oyun, film, müzik aklına ne gelirse her şeyde üstün performans alıyorum. Çok affedersin WC'ye bile gittiğimde çıkarmıyorum. :D

Araştırdım da çok iyi ya alınır cidden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tek geçerim. Corsair Virtuoso SE. Yaklaşık 2,5 yıldır kullanmaktayım. Eve girdiğim an ilk iş bilgisayarı açıyorum kulaklığımı takıyorum. Uyuyana kadar çıkarmıyorum. Yemek yaparken, temizlik yaparken, oyun, film, müzik aklına ne gelirse her şeyde üstün performans alıyorum. Çok affedersin WC'ye bile gittiğimde çıkarmıyorum. :D

Yorumlar olumlu ama stokta tükenmiş gözüküyor

Hocam kuruluma nasıl kolaymı çünkü ben de steel series nova 1 Çar ve uygulamasını indirip bilgisayara kurulumunu yaptım ama NVIDIA ekran kartımın güncellemesini yaptıktan sonra kulaklık kurulum olan her şey gidiyor ve en baştan yapmak zorunda kalıyorum bu sefer yaptigimda da kulaklık çalışmıyor mikrofon olmuyor

Araştırdım da çok iyi ya alınır cidden

Yorumlar olumlu ama stokta tükenmiş gözüküyor

Hocam kuruluma nasıl kolaymı çünkü ben de steel series nova 1 Çar ve uygulamasını indirip bilgisayara kurulumunu yaptım ama NVIDIA ekran kartımın güncellemesini yaptıktan sonra kulaklık kurulum olan her şey gidiyor ve en baştan yapmak zorunda kalıyorum bu sefer yaptigimda da kulaklık çalışmıyor mikrofon olmuyor
Kullanımda hiçbir problem yok. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.

https://www.overgameweb.com/hyperx-cloud-iii-dts-x-kablosuz-oyuncu-kulakligi-siyah-77z45aa Bunu öneririm hocam

https://www.gaming.gen.tr/urun/2932...kablosuz-oyuncu-kulakligi-rz04-04430200-r3m1/ bu da iyidir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,533
Üyeler
187,695
Son üye
ı mıss her
Geri