Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım ama nasıl toplayacağım bilmiyorum bilgisayar bilgisi iyi olan varsa yazabilirmi ekran kartını 2. El alıcam ama kasaya uyarmı bilmiyorum bunları bilen biri varsa lütfen yazsın
Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım ama nasıl toplayacağım bilmiyorum bilgisayar bilgisi iyi olan varsa yazabilirmi ekran kartını 2. El alıcam ama kasaya uyarmı bilmiyorum bunları bilen biri varsa lütfen yazsın
Gigabyte B650M S2H AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Lexar Thor Oc 16 GB (2x8) DDR5 6000 MHz CL38 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Wd Green SN350 WDS500G2G0C 500GB PCIe Gen3 2400/1500 Nvme Pcıe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Intel Arc B580 Limited Edition 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.