qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,599
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu beğendim el standı açıtmaz değilmi?
Bunu beğendim el standı açıtmaz değilmi?
Asus alacak adama şunu atmak güzel komedi![]()
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buyrun link bu
Bilgim yok hocam kullanmadım yorumlara bakabilirsinizBunu beğendim el standı açıtmaz değilmi?
Sağolun. Diğer yardımcı olan hersesede teşekkürler.Asus alacak adama şunu atmak güzel komedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgim yok hocam kullanmadım yorumlara bakabilirsiniz
bence asustan vazgeçmeyin ama loginin klavyeleri bazen çok sorun çıkartıyor
2.el almayı düşünmüyorum.Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi
ikinci el o fiyatlara bulunur gayet yeterli klavye
Komedimi bir şey bilmiyorsun attığı klavye taş gibi yazım hissiyatı olarak şahane klavyelerden membran mı alsınAsus alacak adama şunu atmak güzel komedi
Bilgim yok hocam kullanmadım yorumlara bakabilirsiniz
bence asustan vazgeçmeyin ama loginin klavyeleri bazen çok sorun çıkartıyor
Ben de normal klavye arıyorum wireless dongle ile çalışan ve bataryası uzun süre giden..Zaten çok hızlı yazamıyorum 2 parmak metodu ile yazıyorum Ğ veya Ü nerede diye hatırlamak istemiyorum.
aynen dostum öyledirKomedimi bir şey bilmiyorsun attığı klavye taş gibi yazım hissiyatı olarak şahane klavyelerden membran mı alsın
akko klavyelere bakabilirsiniz gaming gen tr denBen de normal klavye arıyorum wireless dongle ile çalışan ve bataryası uzun süre giden..
Diğer klavyeler iyi hoş havalı ama küçük ve bir çok tuş yok. Yeterince hızlı yazıyorum ama yerler değişirse zorlanırım..
Bilmediğin konularda yorum yapma membran klavye atıyorsun bide iyi diyorsun dareu dünyada tanınan Bi markaaynen dostum öyledir![]()
buda baya iyiymişhttps://www.akakce.com/klavye/en-uc...mekanik-kablolu-oyuncu-fiyati,1379977482.html
üründen çok memnunum resimde gözüktüğü gibi değil left shift küçük ve türkçeQ şeklindedir ikinci elde 1000 lira gibi mükemmel bir fiyata aldım sıfırının da bu fiyatı hak ettiğini düşünüyorum