2K Mekanik Klavye önerisi

Te allahım hayatında iki kere klavye açmamışsın 10 senedir tamir ediyorum ben klavye kime ne anlatıyorsun
Membranlar daha tok sesli oluyor diyorlar doğrumu? Öyle ise membran alacağım.

Net söylüyorum hocam Türkçe sorunun yoksa akko al geç ha ben istemiyorum diyorsan razer,asus beğendiğin modelden birini al geç güzel garantisi olan bir siteden
Membran Mekanik fark etmez benim için diyorsunuz.

Membranlar daha tok sesli oluyor diyorlar doğrumu? Öyle ise membran alacağım.
Gardaşım sen git kafandakini al, forumda konu açmışsın, insanlar sana bilgi veriyor, gene kafandakine takılı kalıyorsun. Forumdakiler genelde dareu, akko, aula gibi markalar kullanıyor, çünkü senin bildiğin markalar fiyatlarını halletmiyor. Asus vs. Gibi takılacaksan konu açmana gerek yok. Hangisini beğeniyoran al geç, altı üstü bir klavye alacan.

Hayır hocam benim elimde aula f75 var membranda var membran daha çok ses çıkartıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akko alın hocam türkçe dert değilse onun dışında razer,asus beğendiğinizi alın mekaniklerinden
Akko almayacağım. Sağolun.

akko klavyelere bakabilirsiniz gaming gen tr den
çok pahalı değil mi onlar :(1500 tl önerebilir misin ? gecikme vb. olmasın , şarjı uzun süre gitsin ve dongle olsun içinde.
Yine benzer bütçede daha mouse alacağım... Bu arada klavye mekanik olunca sesli olmuyr mu ? bana sessiz lazım

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Komedimi bir şey bilmiyorsun attığı klavye taş gibi yazım hissiyatı olarak şahane klavyelerden membran mı alsın
işte anlat anlatabilirsen sırf asus diye aldandıktarını düşünüyorum

çok pahalı değil mi onlar :(1500 tl önerebilir misin ? gecikme vb. olmasın , şarjı uzun süre gitsin ve dongle olsun içinde.
Yine benzer bütçede daha mouse alacağım... Bu arada klavye mekanik olunca sesli olmuyr mu ? bana sessiz lazım
isterseniz 1200tl ek871gtr var

Yav kardeşim bak uzatma hala tartışıyorsun adam oyun oynamıyorum diyor gitmişsin dareu atıyorsun türkçe q isteyen adama
biz de türkçe q dışında bir şey atmıyoruz zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

işte anlat anlatabilirsen sırf asus diye aldandıktarını düşünüyorum

isterseniz 1200tl ek871gtr var

biz de türkçe q dışında bir şey atmıyoruz zaten
Salla geç

Membranlar o kadar kötümü?
hotswap olmadığı için oldu da bir tuş basmamazlık yaptığında yen alman gerekcek

Net söylüyorum hocam Türkçe sorunun yoksa akko al geç ha ben istemiyorum diyorsan razer,asus beğendiğin modelden birini al geç güzel garantisi olan bir siteden
1700tl olan klavye ile 4000 tl yakın fiyatta veya ako için konuşuyorum 3000 tl yakın fiyatta klavye öneriyorsunuz arkadaşın büt.esi 2k idi

Gardaşım sen git kafandakini al, forumda konu açmışsın, insanlar sana bilgi veriyor, gene kafandakine takılı kalıyorsun. Forumdakiler genelde dareu, akko, aula gibi markalar kullanıyor, çünkü senin bildiğin markalar fiyatlarını halletmiyor. Asus vs. Gibi takılacaksan konu açmana gerek yok. Hangisini beğeniyoran al geç, altı üstü bir klavye alacan.
katılıyorum 2k bütçe ile bu klavyeler oluyor malesef ülkenin durumu malum

biz mi mantıklı düşünüyoruz yoksa başkalarının farklı bir bilgisi mi var çözemedim

dediğin gibi arkadaş ne alırsa alsın ben diyeceğimi dedim

hotswap olmadığı için oldu da bir tuş basmamazlık yaptığında yen alman gerekcek

1700tl olan klavye ile 4000 tl yakın fiyatta veya ako için konuşuyorum 3000 tl yakın fiyatta klavye öneriyorsunuz arkadaşın büt.esi 2k idi

katılıyorum 2k bütçe ile bu klavyeler oluyor malesef ülkenin durumu malum

biz mi mantıklı düşünüyoruz yoksa başkalarının farklı bir bilgisi mi var çözemedim
Bilemiyorum

Akko almayacağım. Sağolun.

Hocam bu da düşünülebilir. Fotoğraflarda Türkçe Q göstermiyor ama attığım satıcıdan alan biri Türkçe Q olduğunu yazmış. Ayrıca bu klavye hot swap diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin. Tek sorun outemu switch olduğu için bir süre sonra hafif yay sesi olabilir. Sizin için sorun değilse alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,951
Üyeler
188,186
Son üye
Silvenzio
Geri