Lol ve tsye giremiyorum

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,580
Normal sitelere cs2 ye falan girebiliyorum ama ts ve lole girdiğimde bağlantı hatası diyor.

Normal sitelere cs2 ye falan girebiliyorum ama ts ve lole girdiğimde bağlantı hatası diyor.
evren sana mesaj veriyor girme lole diye anla sende :D
banada verdiği mesaj oyunun drop yemesi droplar başladığından beri lole girmedim mutluyum.

evren sana mesaj veriyor girme lole diye anla sende :D
banada verdiği mesaj oyunun drop yemesi droplar başladığından beri lole girmedim mutluyum.
Hadi lol sıkıntı değil de tsye giremiyorum. Arkadaşlarla diğer oyunlara gireceğiz onda da bağlantı hatası veriyor

Hadi lol sıkıntı değil de tsye giremiyorum. Arkadaşlarla diğer oyunlara gireceğiz onda da bağlantı hatası veriyor
vpn ile denedinmi ? öyle açılıyorsa dns falan değiştirirsin belki düzelir

Teamspeak dcnin daha ilkel ancak çok efsanevi versiyonu kullanması bilmeyene zor gelir ama kullananda bırakamaz.
Arkadaşlar dcde diye dcye geçmiştim yoksa ts3 ü salmazdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşimin pcde de denedim ts onda da açılmıyor.
İnternet kaynaklı dediğim gibi bi vpn dene 1.1.1.1 örnek, olmazsa eğer dns değiştirirsin yada good bye dpi indirirsin.

Teamspeak dcnin daha ilkel ancak çok efsanevi versiyonu kullanması bilmeyene zor gelir ama kullananda bırakamaz.
hocam teamspeakı bılıyorum ts dıyınce cok karıstı kafam tesekkurler bılgılendırmeler ıcın :D

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet kaynaklı dediğim gibi bi vpn dene 1.1.1.1 örnek, olmazsa eğer dns değiştirirsin yada good bye dpi indirirsin.
VPN denedim DNS değiştirmeyi denedim hala aynı. Müşteri hizmetlerine ulasabilirsem ilk önce bı sovecem galiba 😄

konusu değil ama bende chati açamıyorum ne hikmetse sadece işaret falan atabiliyom

Geri