intrusion
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 283
Markali olarak heralde en ucuz 2k monitor bu, G3 modelinde fena ghosting muhabbeti donuyodu bu model hakkinda bir bilgim yok
aşırı iyi fiyat değil ama alınabilinirMarkali olarak heralde en ucuz 2k monitor bu, G3 modelinde fena ghosting muhabbeti donuyodu bu model hakkinda bir bilgim yok
Ben kullanıyorum herhangi bir problem yok ghosting konusunda. Fiyat performans bir ürün. VA panel tercih ediyorsan kullanabilirsin.
![]()
ya senin gözünde sorun var ya da gerçekten iyi monitör kullanmamışsın. Şu backlight bleedinge bak ekranın tamamı bembeyaz nerdeyse . İnceleme videolarında da hayvan gibi ghosting var. Neye göre iyi diyorsun anlamadım. Bu monitörde film vs bişey izlenmez.
Ya senin gözünde problem var ya da aynı monitörden bahsetmiyoruz. Bir bak bakayım aynı monitör mü senin bu paylaştığın monitörle arkadaşın sorduğu monitör. Ürün kodlarına bak bakalım. Anca cevap verme amaçlı cevap veriyorsunuz.Alıntıyı görüntüle
ya senin gözünde sorun var ya da gerçekten iyi monitör kullanmamışsın. Şu backlight bleedinge bak ekranın tamamı bembeyaz nerdeyse . İnceleme videolarında da hayvan gibi ghosting var. Neye göre iyi diyorsun anlamadım. Bu monitörde film vs bişey izlenmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca şu videodaki 5.54e bakarsan analrsın demek istediğimi. Ufo testi de var aynı video içerisinde benim gözüme çarpıyor açıkçası. Ben böyle monitör kullanmam şahsen imkanı yok