Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 27" 2k VA Monitor 6500 TL

Shourd

80+ Gold

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Selim
Ben kullanıyorum herhangi bir problem yok ghosting konusunda. Fiyat performans bir ürün. VA panel tercih ediyorsan kullanabilirsin.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
1-2 K üzerine daha bilindik bir model alınabilir fakat iyi monitör. alınabilir

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
v.a çöp

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
nightlessx
bu monitörde g6 gibi akıcı bir panel yok ve smart özelliklerine sahip değil, hikayeli oyun + film/dizi için 2. monitör olarak alınır.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Ben kullanıyorum herhangi bir problem yok ghosting konusunda. Fiyat performans bir ürün. VA panel tercih ediyorsan kullanabilirsin.
1736184195152.png

ya senin gözünde sorun var ya da gerçekten iyi monitör kullanmamışsın. Şu backlight bleedinge bak ekranın tamamı bembeyaz nerdeyse . İnceleme videolarında da hayvan gibi ghosting var. Neye göre iyi diyorsun anlamadım. Bu monitörde film vs bişey izlenmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1736184195152.png

ya senin gözünde sorun var ya da gerçekten iyi monitör kullanmamışsın. Şu backlight bleedinge bak ekranın tamamı bembeyaz nerdeyse . İnceleme videolarında da hayvan gibi ghosting var. Neye göre iyi diyorsun anlamadım. Bu monitörde film vs bişey izlenmez.
ayrıca şu videodaki 5.54e bakarsan analrsın demek istediğimi. Ufo testi de var aynı video içerisinde benim gözüme çarpıyor açıkçası. Ben böyle monitör kullanmam şahsen imkanı yok

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Selim
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca şu videodaki 5.54e bakarsan analrsın demek istediğimi. Ufo testi de var aynı video içerisinde benim gözüme çarpıyor açıkçası. Ben böyle monitör kullanmam şahsen imkanı yok
Ya senin gözünde problem var ya da aynı monitörden bahsetmiyoruz. Bir bak bakayım aynı monitör mü senin bu paylaştığın monitörle arkadaşın sorduğu monitör. Ürün kodlarına bak bakalım. Anca cevap verme amaçlı cevap veriyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,456
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom