Arthur Morganx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 424
arkadaşlar ilkbahar inidirimlerinde almayı düşünüyorum yada ne zaman iyi bir indirime girerse sizce 850 tl civarına geliyor steam de oyun için fikirleriniz nedir
çok sinir bozucu oyun ama oyunu ciddi oynicaksan baya bi emek gerekiyor gibi duruyor tabi öylede daha zevkli olurarkadaşlar ilkbahar inidirimlerinde almayı düşünüyorum yada ne zaman iyi bir indirime girerse sizce 850 tl civarına geliyor steam de oyun için fikirleriniz nedir
ben oyunlarda boss kesme olayını çok seviyorum dodge atıp vurma vs bu oyunda aşırı derece boss var ondan dolayı almayı düşünüyorumKesinlikte tavsiye ederim harika bir oyun , keşfetmeyi seviyorsan tam sana göre
oyunu bitirsen bile sıkılacağını sanmıyorum bir sürü silah çeşitleri var hepsinin kendine has özellikleri varben oyunlarda boss kesme olayını çok seviyorum dodge atıp vurma vs bu oyunda aşırı derece boss var ondan dolayı almayı düşünüyorum
belli bir süre sonra boss kesme olayı sıkar mı oynadığım oyunlarda strateji geliştirip savaşmayı seviyorum ama bilemedim
El ne der onu pek bilemedim ama Elden Ring net alınır.arkadaşlar ilkbahar inidirimlerinde almayı düşünüyorum yada ne zaman iyi bir indirime girerse sizce 850 tl civarına geliyor steam de oyun için fikirleriniz nedir