Çözüldü✓ Powerboost 650w psu iyi mi

beratuzun

80+
Katılım
23 Eylül 2024
Mesajlar
16
Reaksiyon skoru
3
merhaba 3 ay önce pc satın aldım ve powerboost markasına ait 650w psu kullanıyorum sistemde asus 4060 ve i5 12400f var 12v çıkışında 24A var herhangi bir sıkıntı olur mu değiştirmem gerekir mi ?
 
Sıkıntı olur ya da olmaz diyemem. Bu durum ancak şu video ile açıklanabilir.
 
sıkıntılı psular oluyo değiştirme imkanın varsa değiştir yoksa gittiği yere kadar
 
merhaba 3 ay önce pc satın aldım ve powerboost markasına ait 650w psu kullanıyorum sistemde asus 4060 ve i5 12400f var 12v çıkışında 24A var herhangi bir sıkıntı olur mu değiştirmem gerekir mi ?
ya dandik bir marka diyebiliriz imkan varsa değiştir hazır sıstemlere boyle psu cok koyuyolar
 
Kullanıyorsanız devam edilebilir ama iyi bir psu markası değil. 650 watt psu 12v tan 24 A ise 400 watt psu yapsa 10 a yapacaklarmış. Yani çok düşük.

Eminmisiniz 24 A yerine 54 A olmasın. O kadar düşük olmaz bnce o değer 650 wattlara genelde 54 A olur. İmkan varsa iyi bir marka ile değiştirn.
 
Hocam bende de Powerboost marka psu var.5-6 yıl önce almıştım.Baya ucuza denk gelmişti o sebepten almıştım(650w 80+) ve şu ana kadar sorun çıkarmadı ama sistemimin (R5 3600+Rx 5600 XT)çektiği güç çok değildi o sebepten olmazdı zaten.Bakıyorum sizinde aşırı bi güç harcayan parçanız yok(650W psu’ya göre) bence iş görür.

Hocam bu arada 12v kanalından 24 çok az bi değer bence bi yanlışlık var.En kötü 650w’lık psu bile 12v kanaldan 500w verir gibi.
 
Power Boost adı geçen tüm psulardan uzak dur
 
Cevap yazdığınız teşekkür ederim 12v1 in altında 24 yazıyor
IMG_1803.jpeg
 
ilerde yükseltmeyi düşünmüyorum ama yani eğer sıkıntı olabilecekse msi mag 550bnl modelini alabilirm 550w yeter ise
 
Hocam o sizin tercihinize bağlı çünkü iki psu’da yeterli olacaktır.Ben olsam msi’ın fiyatı güzelse alırdım ama muhtemelen değiştirmezdim.
 
Cevap yazdığınız teşekkür ederim 12v1 in altında 24 yazıyor
Alıntıyı görüntüle
Çift 12 v kanalıymış yani bölünmüş. Ama yine düşük tabi , işinizi görüyorsa kullanın .Fakat psu dedimiz gibi alt sınıf ürün. Benim tavsiyem bütçe varsa 550 watt kaliteli bir şey alınır çok pahalı olmayan. Yoksa devam...
 
Geri
Top