Emirhan124
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendisi vatandan 1.8k ya aldi2k'dan? V3 pro yu
Kendisi vatandan 1.8k ya aldi2k'dan? V3 pro yu
Benim arkın elinde
RAZER DEATHADDER V3 PRO faker Edition var onu almam daha mı mantıklı olur 2k dan bırakırım diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yay sesi var diyorlar sizde de varmı
Knk ürün kaç senelik 2 senelik falansa direk kap v3 pro kablolu performansı ile baya hızlı ve çok az gecikmeye sahip tam hissiyatlı.bir mouse.çok.abartmak gibi.olmasın ama parasına değen bi.mouseKendisi vatandan 1.8k ya aldi
1 ay önce almıştı bun https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-v3-pro-kablosuz-mouse-faker-edition.htmlKnk ürün kaç senelik 2 senelik falansa direk kap v3 pro kablolu performansı ile baya hızlı ve çok az gecikmeye sahip tam hissiyatlı.bir mouse.çok.abartmak gibi.olmasın ama parasına değen bi.mouse
Deathadder al düşünmedenKendisi vatandan 1.8k ya aldi
Al kaçırma
hocam şu 8k 1k muhabbetini çok anlamadım neden ajazz 159 proda 8k varken Deathadder da neden yokAl kaçırma
Deathadder'dada var tepkime süresi anlamına geliyor zaten çoğu.oyun max 2k destekliyor üstünde sapıtıyorhocam şu 8k 1k muhabbetini çok anlamadım neden ajazz 159 proda 8k varken Deathadder da neden yok
sağolun hocam yazdım bekliyorum kendisi vatandan çalışıyorDeathadder'dada var tepkime süresi anlamına geliyor zaten çoğu.oyun max 2k destekliyor üstünde sapıtıyor
Hocam arkadaş başkasına satmış razer viper v3 hyperspeed nasılDeathadder'dada var tepkime süresi anlamına geliyor zaten çoğu.oyun max 2k destekliyor üstünde sapıtıyor
Oda iyiHocam arkadaş başkasına satmış razer viper v3 hyperspeed nasıl