Kyrosmurat
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
şuan ekran kartım 25 derece normal mi anormal mi crhom felan açık steam felan pc 2 saatdir açık pc
sıcakmı calıssın istersin yeni ve sogutması iyi bir kart ise bosta 25 dereceler güzelşuan ekran kartım 25 derece normal mi anormal mi crhom felan açık steam felan pc 2 saatdir açık pc
ekran kartın dün furmark testinde 60 derece olan kişi değilmiydin sen hocam senin ekran kartında biraz anormallik var haberin olsun furmark değerleride çok iyi değildişuan ekran kartım 25 derece normal mi anormal mi crhom felan açık steam felan pc 2 saatdir açık pc
Furmarkt 60 derece iyi değil mi?ekran kartın dün furmark testinde 60 derece olan kişi değilmiydin sen hocam senin ekran kartında biraz anormallik var haberin olsun furmark değerleride çok iyi değildi
MSI afterburner kurulu mu? Fanlar oto ayarda değil büyük ihtimalşuan ekran kartım 25 derece normal mi anormal mi crhom felan açık steam felan pc 2 saatdir açık pc
sıcaklık değeri 60 65 dereceydi gayet güzel değer ama fan hızı ve diğer sonuçlar iyi değildi diye hatırlıyorumFurmarkt 60 derece iyi değil mi?
Şimdi baktım da fan 40 sıcaklık 62 derece. Bence gayet iyisıcaklık değeri 60 65 dereceydi gayet güzel değer ama fan hızı ve diğer sonuçlar iyi değildi diye hatırlıyorum
Çok iyi sorunda orda zaten furmarkta kartın 65 70 arası görmesi gerek kart modelin nedirFurmarkt 60 derece iyi değil mi?
4060 çok ısınan bir model değil zaten. Kaliteli bir kasa varsa ayrıca ekran kartı iyi bir modelse normalÇok iyi sorunda orda zaten furmarkta kartın 65 70 arası görmesi gerek kart modelin nedir