2k ya aj179 pro Alınır mı?

WacheroN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
84
Bütçe
2000
Alınır mı? beyler ozelliklerini degerlendigimizde 8k mouse bi arkadastan alicam 0

onerebilecegin mouse varsa 2k butce yazin

vxe mad r öneririm bu bütçede

vxe mad r öneririm bu bütçede
Aj179 proya ne deyorsun arakadas diye almak istiyorum ama emin degilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temudaki 179p pro değil
Pro modeli farkli p modeli farkli

alınmaz bence ağırlık dengesi o fiyat için iyi değil çoğu kişi 1000tl gibi bir fiyata aldı hatta bedavaya getirdiler arkadaşından almak yerine teknis servis desteği veren wraithtten daha stabil daha hafif 8khz destekleyen mouseu alman daha iyi olur

alınmaz bence ağırlık dengesi o fiyat için iyi değil çoğu kişi 1000tl gibi bir fiyata aldı hatta bedavaya getirdiler arkadaşından almak yerine teknis servis desteği veren wraithtten daha stabil daha hafif 8khz destekleyen mouseu alman daha iyi olur
Peki sıfır kutulu darmoshark m3 4k Alınır mı? etiketi duruyor oda 2k kutusunda duruyor 5 6 aylik acilmamiş

179un pro modeli yok

Peki sıfır kutulu darmoshark m3 4k Alınır mı? etiketi duruyor oda 2k kutusunda duruyor 5 6 aylik acilmamiş
güzel bir incelemesi de mevcut bu bütçede en iyi tercihiniz bu hocam başka bir şey önermiyorum

179un pro modeli yok
AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.354,11TL | AJAZZ AJ179 PRO PAW3395 Kablosuz Oyun Faresi RGB şarj tabanı ile 26000 DPI Hafif Ergonomik PC Fare Gamer Dizüstü Bilgisayar için

güzel bir incelemesi de mevcut bu bütçede en iyi tercihiniz bu hocam başka bir şey önermiyorum
Video yok

Mad R nin bataryası küçük onun dışında güzel üründür onu al.

AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.354,11TL | AJAZZ AJ179 PRO PAW3395 Kablosuz Oyun Faresi RGB şarj tabanı ile 26000 DPI Hafif Ergonomik PC Fare Gamer Dizüstü Bilgisayar için

Video yok
swarcow vxe mad r yazarsan çıkar kankam linki atmıştım ama bozuk herhalde
aliexpressten baktığın mouse vergi zımbırtısını aşıyor sana 3kya falan patlar çok ajazz almak istiyorsan bana vxe mad r al hocam sana aj159 apex vereyim ekranlı falan

+400 veririm :D

Geri