ishakkaraca2525
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
arkadaşlar elimde xfx rx 580 8 GB ekran kartı var hiç bir şekilde fan açmıyor lütfen yardım edin acil
Belli sıcaklığa geçince açar 0 RPM özelliği vardır kral. Yük testine sok ısınmaya başlayınca çalışacaktır muhtemelarkadaşlar elimde xfx rx 580 8 GB ekran kartı var hiç bir şekilde fan açmıyor lütfen yardım edin acil
Soktum olmuyorBelli sıcaklığa geçince açar 0 RPM özelliği vardır kral. Yük testine sok ısınmaya başlayınca çalışacaktır muhtemel
Peki yük testinde kaç derece olduğuna bakarmisin. Fan çalışmadan PC kapanmadi gerekir ısınır çünküSoktum olmuyor
80 derceye geldi fan açmadıPeki yük testinde kaç derece olduğuna bakarmisin. Fan çalışmadan PC kapanmadi gerekir ısınır çünkü
Ekran kartının uygulaması felan var mı illaki fan ayarlama olması gerek. Normal değil çünkü80 derceye geldi fan açmadı
Var fan ayarı yükseltiyorum fan açmıyorEkran kartının uygulaması felan var mı illaki fan ayarlama olması gerek. Normal değil çünkü
Ekran görüntüsü atarmisin o fan ayarlariniVar fan ayarı yükseltiyorum fan açmıyor
Ekran görüntüsü atarmisin o fan ayarlarini
Ekran görüntüsü atarmisin o fan ayarlarini
Ekran kartının üstünde fan pini vardır ona bak yerinde mi diyearkadaşlar elimde xfx rx 580 8 GB ekran kartı var hiç bir şekilde fan açmıyor lütfen yardım edin acil
YerindeEkran kartının üstünde fan pini vardır ona bak yerinde mi diye
Hocam görüntü yokMesajlar otomatik olarak birleştirildi: