İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 3,406
Sağlıcakla kal. Allah'a emanet ol. 
İyi geceler ve bayramlar. İşe girdiğim için artık forumda pek aktif olamıyor işe girmesem bile çok yorulduğum için ara verecektim. Çok uzatmak istemiyorum. böyle konuşmalarda pek iyi değilim. Hepinize iyi geceler. Sağlıcakla kalın
Kendine iyi bak reis yorumlarından mahrum kalacağız ama idare edebiliriz en yakın zamanda görüşmek üzereİyi geceler ve bayramlar. İşe girdiğim için artık forumda pek aktif olamıyor işe girmesem bile çok yorulduğum için ara verecektim. Çok uzatmak istemiyorum. böyle konuşmalarda pek iyi değilim. Hepinize iyi geceler. Sağlıcakla kalın
Okullar açılınca foruma girecek misiniz? Ben hafta sonları girerim. Hafta içi de çok nadir.Okullar açılınca çoğu kişi AFK olur.
Benim boş vaktim kalmayacak büyük ihtimal.Okullar açılınca foruma girecek misiniz? Ben hafta sonları girerim. Hafta içi de çok nadir.
Görüşmek üzere reisİyi geceler ve bayramlar. İşe girdiğim için artık forumda pek aktif olamıyor işe girmesem bile çok yorulduğum için ara verecektim. Çok uzatmak istemiyorum. böyle konuşmalarda pek iyi değilim. Hepinize iyi geceler. Sağlıcakla kalın
İşin hayırlı olsun unutma burayı reisİyi geceler ve bayramlar. İşe girdiğim için artık forumda pek aktif olamıyor işe girmesem bile çok yorulduğum için ara verecektim. Çok uzatmak istemiyorum. böyle konuşmalarda pek iyi değilim. Hepinize iyi geceler. Sağlıcakla kalın
Aynı durumdayımBende ara vermeyi düşünüyorum ama geri dönüşü olacak mı bilemem .![]()
Ben gideceğim az kaldı.Masadan eksiliyor dostlar kimler gidicek daha acaba :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynı durumdayım
Senle beraber giderim ben se anca beraber kanca beraberBen gideceğim az kaldı.