İçimde sebepsiz bir huzursuzluk var?

blaack00

80+
Reaksiyon skoru
17
Yaklaşık 7-8 aydır bir huzursuzluk var içimde özellikle akşam ve gece saatleri başlıyor. Sebebini bilmiyorum ya da bir sebebi var ben henüz bulamadım. Çok samimi olduğum iki arkadaşım vardı birisiyle kalıcı olarak görüşmüyoruz diğeriyle aramız eskisi gibi değil. Bu şekilde huzursuz hissettiğimi bir iki arkadaşıma söyledim pek umursanmadım takma geçer gibi cümleler aldım. Acaba yakın arkadaşlarım artık olmadığı için mi bu şekilde hissediyorum? Çünkü şu an çevrem maksimum bir kafede kahve içip kalkmak sonrasında ne onların benden haberi oluyor ne de benim onlardan. Hissiyatı tam aktarabildim mi bilmiyorum ama durum bu beyler. Tam şu anda da bu durumun içinde olduğum için yazma isteği duydum.Okuyan herkese iyi geceler.

Yaklaşık 7-8 aydır bir huzursuzluk var içimde özellikle akşam ve gece saatleri başlıyor. Sebebini bilmiyorum ya da bir sebebi var ben henüz bulamadım. Çok samimi olduğum iki arkadaşım vardı birisiyle kalıcı olarak görüşmüyoruz diğeriyle aramız eskisi gibi değil. Bu şekilde huzursuz hissettiğimi bir iki arkadaşıma söyledim pek umursanmadım takma geçer gibi cümleler aldım. Acaba yakın arkadaşlarım artık olmadığı için mi bu şekilde hissediyorum? Çünkü şu an çevrem maksimum bir kafede kahve içip kalkmak sonrasında ne onların benden haberi oluyor ne de benim onlardan. Hissiyatı tam aktarabildim mi bilmiyorum ama durum bu beyler. Tam şu anda da bu durumun içinde olduğum için yazma isteği duydum.Okuyan herkese iyi geceler.
Benimde şuan çevrem yok akşamları o duygular geliyor ortam daha sessiz olduğu için diye düşünüyorum

Kaygı bozukluğu- anksiyete, depresyon başlangıcı olabilir. Her şey olabilir. Bir psikolog ile görüşmeni tavsiye ederim.

Benimde şuan çevrem yok akşamları o duygular geliyor ortam daha sessiz olduğu için diye düşünüyorum
Hocam çevreden kasıt her gün başka ortamlar vs kast etmiyorum bu arada okuyanlar için de not geçeyim. Dostlukta her zaman samimiyeti arayan birisi olduğum için az ve öz kafasındayım. Ne bileyim planlı buluşmaları saymazsak ne arayan var ne soran. O zamanlardan bu zamana nasıl geldim diye kendimi sorguluyorum kendimde nerede hata yaptım diye düşündüm, bulamadım. Demek ki bilemeden yanlış insanlarla yola çıkmışım.

Şu ülkede yaşayıp da huzursuzluk olmayan adam yoktur zaten. Büyük ihtimalle yaşın daha küçük, o yüzden fazla takmamaya çalış.

Gün içinde fazla kafein tüketmek falan kaygıya neden olur. Onun dışında yakın zamanda yaşanmış bir olay veya bir beklentide olmak

Gün içinde fazla kafein tüketmek falan kaygıya neden olur. Onun dışında yakın zamanda yaşanmış bir olay veya bir beklentide olmak
Valla genelde günde 5-6 bardak çay + bir fincan türk kahvesi içerim. Belki de yanlış kişilerden yanlış beklentiler kurmak olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana göre küçüksün. :D Ama fazla dert taşıyor gibisin, bir profesyonele gözüksen iyi olabilir senin açından.
Abi inan kendimi kanıtlama çabasında değilim küçük olduğumun farkındayım. Fazla dert taşıyorumdur belki de yorumun beni bir kaç sn boşluğa baktırmadı değil : ) okuyup vakit ayırıp çözüm önerdiğin için sağol.

Hocam kendi kendinize yaşamayı ne zaman tam olarak oturtursanız hayat yavaş yavaş düzelmeye başlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,430
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri