Monitörüm 180 hz ama en fazla 60 hz oluyor

hfhfghw4

80+
Reaksiyon skoru
0
merhabalar monitörüm 180 hz ama en fazla 60 hz oluyor monitörün ayarından yanı kendı ayarından değiştirdim fakat bu seferde yıne gozukmuyor

Ekler

• Ayarlar 15.01.2025 22_48_23.png
    Ayarlar 15.01.2025 22_48_23.png
    35.3 KB · Hit: 59
  • Generic PnP Monitor ve AMD Radeon RX 7600 Özellikleri 15.01.2025 22_49_07.png
    Generic PnP Monitor ve AMD Radeon RX 7600 Özellikleri 15.01.2025 22_49_07.png
    14.1 KB · Hit: 55
merhabalar monitörüm 180 hz ama en fazla 60 hz oluyor monitörün ayarından yanı kendı ayarından değiştirdim fakat bu seferde yıne gozukmuyor
Hangi kablo ile bağlıyorsun cihazları?

konudan bağımsız bu monitörü almayı düşünüyorum görüntü olsun, ölü piksel olsun memnun musun?

Büyük ihtimal bağlantı şeklinden dolayı.

hocam hangi kablo ile kullanıyorsunuz ?

Monitör üzerindeki tuşları kullanarak monitör ayarlarına gir. Overclokck (Hız aşırtma) tarzı bir ayar var ise aktif et. (Bazı markalar OC için DP kullanmanı isteyebilir.)
*Kendi kullandığım monitör normalde Max. 165hz ancak OC ile 180hz kullanılabiliyor. (HDMI Kablosu ile bağlantı sağlıyorum.)

konudan bağımsız bu monitörü almayı düşünüyorum görüntü olsun, ölü piksel olsun memnun musun?
tek sorunum bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hdmı ile baglı ve dısplayport ıkısıde ekran kartına baglı

Hangi kablo ile bağlıyorsun cihazları?
hdmı,dısplayport

Büyük ihtimal bağlantı şeklinden dolayı.
nasıl yani

Monitör üzerindeki tuşları kullanarak monitör ayarlarına gir. Overclokck (Hız aşırtma) tarzı bir ayar var ise aktif et. (Bazı markalar OC için DP kullanmanı isteyebilir.)
*Kendi kullandığım monitör normalde Max. 165hz ancak OC ile 180hz kullanılabiliyor. (HDMI Kablosu ile bağlantı sağlıyorum.)
maalesef yok

ben dısplayport kablosu ile baglantı saglıyorum hdmı kablosu ıle baglantı sagladıgımda 144 hz gosterıyor 180 degıl

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,780
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri