Banka borcu sebebiyle bilgisayar haczedilebilirmi

batwo

80+
Reaksiyon skoru
13
Aile evinde yaşıyorum 100k kadar borcum var bugün aradıklarında icraya vericeklerini söylediler evde 35-40k civarı bi sistem var herkesin kullandığı bu bilgisayarı haczedebilirlermi

Aile evinde yaşıyorum 100k kadar borcum var bugün aradıklarında icraya vericeklerini söylediler evde 35-40k civarı bi sistem var herkesin kullandığı bu bilgisayarı haczedebilirlermi
Ekisi gibi eve gelip koltuk kanepeye götürmüyorlar korkma birsey yapamazlar PC kişisel eşya dokunamazlar

Hiçbir şey olmaz. Evde aynı şeyden 2 tane olmadığı sürece alamıyorlar bile. İsterse 5090lı sistemin olsun.

internetten baktığımda faiş fiyatlı olursa alabiliyorlarmış sanırım sistem neredeyse borcun yarısını karşılıyor faiş olarak geçiyormu ? veyahut hakları olmasa bile almaya kalkarlarsa nasıl bi yol izlemem gerekiyor

benim odamda duruyor ancak pederin kartla alındı

Alamazlar, eskisi gibi eve gelip evden eşya alıp gidemezler. Borcun kuruma aktarılır, faize biner, taksitle normal ödersin. Veya maaşının 4/1ine haciz koyup otomatik çekerler. Toplu ödemek istersen de kesinlikle kurumu arayıp indirim yaptır durumum yok diyerek.

Muhtemelen yapılandırma sunarak ödemeni talep edecekler. Mesela aylık 12.000 TL ile 12 ay vadeli gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,948
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri